HOTEL BELARIA - Hradec nad Moravicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový Hotel Belaria je situován v malebném městě Hradec nad Moravicí, který se nachází jen 10 km od historií protkaného města Opava. Hosté z řad turistů a obchodníků mohou očekávat velice kvalitní ubytování a výtečné stravování.

Hotel Belaria je umístěn v nádherném údolí řeky Moravice, přímo v areálu zámeckého parku s překrásným výhledem na zdejší zámek. Poskytuje ideální zázemí pro rodiny s dětmi, svatby, ale i firemní akce.
Ubytování je možné v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, v rodinných pokojích nebo apartmánech. Stravování je zajištěno po celý rok v báječné hotelové restauraci, v létě pak na venkovních terasách. Firmy či uzavřená společnost mohou využít hned 2 salónky, velký konferenční sál, víceúčelovou halu a za příznivého počasí i hotelovou zahradu.

Příjemné chvíle zaručuje wellness centrum s širokou nabídkou atraktivních procedur. Nechybí vnitřní ani venkovní bazén, sauna a vířivka.

Recepce do 22 hodin.

HOTEL BELARIA ubytování v hotelu

V hotelu Belaria je k dispozici je 60 dvoulůžkových pokoj. Všechny ubytovací kapacity mají vlastní koupelnu se sociální, zařízením, televizor a pěkný výhled na bazén, okolní louky nebo zámek.

Gastronomie

Hosté mají možnost dokoupení snídaně za 130Kč. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů a jsou podávány ve zdejší restauraci. V ní si hosté mohou po celý den vybírat z široké nabídky na jídelním lístku.

V létě si pak přijdou na své milovníci masa. V zahradách hotelu se totiž od června do září pravidelně griluje.

Okolí hotelu a Hradec nad Moravicí

Hradec nad Moravicí leží jen 10 km od centra českého slezska Opavy - města bohatého na historii, kulturu i společenský život. Nejkrásnější dominantou okolí hotelu je státní zámek Hradec nad Moravicí.

Cyklostezky v údolí řeky Moravice, procházky i delší plánované tůry, například na Podhradí k zřícenině hradu Vikštejn. V zimních měsících si přijdou na své také milovníci běžek. Na nedalekém kopci v Hradci nad Moravicí vyzkoušejte s dětmi sáňkování nebo lyžování střední náročnosti.

Součástí nabídky hotelu jsou i sportovně relaxační pobyty.

Rezervovat ubytování v HOTEL BELARIA - Hradec nad Moravicí

Nejbližší ubytování v Hradci nad Moravicí a okolí

Ubytování Hradec nad Moravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah