HOTEL GTC BÍLOVEC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel GTC 3* superior nabízí velmi příjemné ubytování v obci Bílovec.

Hotel GTC 3* superior se nachází ve městě Bílovec. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí 9 prostorných pokojů. Hotel poskytuje 3 - třílůžkové pokoje, z toho je jeden pokoj bezbariérový a 6 - dvoulůžkových pokojů. Každý pokoj má vlastní koupelnu, sprchový kout, TV, ledničku a připojení k internetu. Hotel má výtah a soukromé parkoviště. V oddělené části hotelu je sportovní centrum s tenisovou halou, golfovým simulátorem a kurtem na squash, saunou, barem, restaurací.

HOTEL GTC BÍLOVEC ubytování v hotelu

Dvoulůžkový i třílůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, kabelovou TV a psacím stolem, velkou šatní skříní, ledničkou, pokojovým telefonem, konferenčním stolkem s křesílkem a vlastní koupelnou. V prostorné koupelně se nachází toaleta, sprchový kout, fén, ručníky a toaletní potřeby zdarma. Odkládací část s věšákem, zrcadlem, trezorem, přihrádkou na boty a zavazadla, se nachází v chodbičce při vstupu do pokoje. Velikost pokoje je 30 m².

Recepce

10:00 - 21:00

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace, která nabízí mimo mezinárodní kuchyně i pizzerii.

Okolí hotelu a Bílovec

Bílovec, město na svazích Oderských vrchů nabízí všechno, co na výletě hledáte: několik památek včetně zámku a muzea, malebné historické centrum s renesanční radnicí a měšťanskými domy, kostel sv. Mikuláše s vyhlídkovou věží, větrný mlýn, rozhlednu.

Rezervovat ubytování v HOTEL GTC BÍLOVEC

Nejbližší ubytování v Bílovci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah