ŠEDIVINSKÉ APARTMÁNY - Kounov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Samostatné plně zařízené prostorné apartmány v nově zrekonstruovaném rodinném domě v nádherné a klidné lokalitě Orlických hor nedaleko Deštné v Orlických horách. Apartmány jsou vybaveny kuchyní s indukční varnou deskou, troubou, myčkou a lednicí s mrazákem, dva apartmány mají kuchyňský kout bez myčky. Každý z apartmánů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.
Na zahradě u domu je prostorné venkovní sezení s grilem, pro děti trampolína a dětské hřiště.
Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé páry, či seniory. Přistýlka je na vyžádání možná. Pro hosty je zřízen samostatný vchod do domu. Dům leží v klidné a odlehlé části obce tvořené obydlenými samotami a rekreačními objekty uprostřed luk a hájků. Pro pohyb v domě je vyžadována domácí obuv. Parkování je přímo před domem, počet parkovacích míst je omezen na jeden vůz na apartmán. Pokud potřebujete přijet více vozy, napište prosím předem, zejména v zimní sezóně. Pokud plánujete příjezd s jízdními koly, také prosím napište. Pro uložení kol slouží uzamykatelná kolárna. Prostor parkoviště a vchodu pro hosty a vstupní chodby je monitorován kamerovým systémem.

ŠEDIVINSKÉ APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Východní apartmán - čtyřlůžkový (+ možnost přistýlky) v přízemí
Celková rozloha 44 m2: - obytná kuchyně (37,5 m2) - koupelna (6,5 m2).
Kuchyně s kvalitními spotřebiči – vestavná indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba s grilem, mikrovlnná trouba, myčka, kávovar na překapávanou kávu a prostorná lednice s mrazákem. Kuchyně je vybavena nádobím a kuchyňskými potřebami.
Dvě manželská dvoulůžka z masivního borového dřeva. Rozkládací pohovka. Vestavná skříň s policemi, šuplíky, šatní částí a trezorem pro uložení cenností. Za vstupními dveřmi v předsíňce je botníková stěna. Na podlaze je keramická dlažba s dekorem dubového dřeva. Topení je podlahové. V koupelně je prostorný sprchový kout krytý skleněnou zástěnou. Jako záložní zdroj topení jsou v bytě moderní krbová kamna Romotop Avila. Dvě okna míří na východní stranu do dvora, jedno okno z koupelny na západní stranu ke vchodu pro hosty. Okno v koupelně je opatřeno neprůhlednou fólií, okna z obytné místnosti lze zcela zastínit záclonami a závěsy. Vzhledem k orientaci oken na východ a masivnímu zdivu (75 cm) je zde i v létě příjemný chládek a ticho.
Severní apartmán - dvoupokojový čtyřlůžkový (+ možnost přistýlky) v patře
41,53 m2
Do bytu v patře vstoupíte z chodby vpravo od hlavního schodiště do předsíňky s botníkovou stěnou. Vpravo je přístup do rozměrné koupelny se sprchovým koutem, závěsným WC a umyvadlem. Druhé dveře vedou do obytné místnosti s plně vybavenou kuchyní (rozměrná lednice s mrazákem, trouba, myčka, indukční varná deska, kávovar na překapávanou kávu), jídelním stolem a rozkládací pohovkou. Za obytnou místností je ložnice s manželským dvoulůžkem a patrovou postelí. Jako úložný prostor slouží komoda a šatní skříň. Postele, šatní skříň i komoda jsou z masivního borovicového dřeva.
Jižní apartmán - čtyřlůžkový (+ možnost přistýlky) v patře
Čtyřlůžkový apartmán je tvořen předsíňkou (3,22 m²) se šatní skříní a lednicí, ze které vstoupíte do obytného pokoje s kuchyňským koutem (26,04 m²). Z pokoje je přístup do prostorné koupelny s WC (4,75 m²). Koupelna je zařízena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a WC. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči – lednička s malým mrazáčkem (v předsíňce), indukční dvouvařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba. Samozřejmostí je vybavení nádobím, hrnci, příbory, hrnky, skleničkami apod. K dispozici je i french press na přípravu kávy (kvalitní mletou kávu z rodinné pražírny u nás můžete zakoupit). K sušení mokrých oděvů, zejm. v zimě, je k dispozici sušák na radiátor ústředního topení a výsuvný sušák v koupelně. V šuplíku šatní skříně v předsíni jsou dva páry elektrických vysoušečů do bot. V pokoji se dále nachází jídelní stůl se čtyřmi židlemi, dvě manželské postele (160×200 cm) a pohodlná rozkládací pohovka, která může sloužit i jako přistýlka pro jednu osobu. K uložení oblečení a dalších nezbytností slouží šatní skříň v předsíňce, prostorná komoda v pokoji a noční stolek. Apartmán je dobře prosluněný – v jižní štítové zdi je dvoukřídlé okno s nadsvětlíkem s výhledem do zahrady na dětské hřiště a dále do luk k lesu, na západní straně jsou dvě střešní okna. Výklopná střesní okna jsou vybavena roletkami, které je možné v několika polohách zatáhnout a místnost částečně zatemnit, což se hodí např. při uspávání dětí v čase, kdy do místnosti svítí ze západu slunce. Při větší sněhové nadílce v zimě se střešní okna neotevírají. Chodba, ze které se vstupuje do apartmánu, je prostorná (cca 6 m²) a vedou z ní schody na půdu (není součástí ubytovací části). Chodba je oddělena posuvnými dveřmi od schodiště.
Západní apartmán - dvoupokojový šestilůžkový (+ možnost přistýlky) v patře
Šestilůžkový dvoupokojový apartmán sestává z pokoje s kuchyňským koutem (19,5 m²), koupelnou s WC (4 m²) a ložnicí (12 m2). Koupelna je zařízena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a toaletou. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči – lednička s malým mrazáčkem, indukční dvouvařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba. Kuchyňka je vybavena nádobím, hrnci, příbory apod. V pokoji se dále nachází jídelní stůl s židlemi, vysoká otevřená komoda, manželská postel (160×200 cm) a pohodlné jednolůžko (90×200 cm). V sousední místnosti, která slouží jako dětská ložnice, je bytelná patrová postel z masivního dřeva se dvěma lůžky (90×200 cm) a dále jednolůžko (90×200 cm) s nízkou dětskou vysouvací postelí (80×190 cm), která slouží jako přistýlka. Celková kapacita je sedm osob včetně přistýlky. Při ubytování do tří osob není dětská ložnice k dispozici, domluva je však možná. V tomto apartmánu je v hlavní mistnosti dvoukřídlé okno s nadsvětlíkem orientované k západu s výhledem do zahrady a dále v jižní straně výklopné střešní okno vybavené roletkou. V ložnici je dvoukřídlé okno s nadsvětlíkem orientované k západu s výhledem do zahrady a výklopné střešní okno orientované k severu směrem k lesu.

Okolí apartmánu a Kounov

Dům je situován přímo u turistické stezky vedoucí směrem na Deštné v Orlických horách (4,5 km pěšky) necelý kilometr od hranic CHKO Orlické hory. Při dostatku sněhu v zimě je možné hned od domu vyrazit po okolních loukách na běžky. Bobovat a sáňkovat je možné nedaleko domu. Nejbližší lyžařské areály jsou v Sedloňově, Olešnici a Deštném v Orlických horách.

Rezervovat ubytování v ŠEDIVINSKÉ APARTMÁNY - Kounov

Nejbližší ubytování v Kounově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah