UBYTOVÁNÍ U KREJČÍCH - Deštné v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

​Ubytování U Krejčích naleznete na okraji Deštného v Orlických horách uprostřed krásné přírody v chráněné krajinné oblasti. Součástí objektu je velká vlastní zahrada, prostorná garáž pro hosty. Od dumu až pod sjezdovky jezdí na telefonické zavolání bezplatný skibus. Ubytovací kapacitu tvoří dva třílůžkové pokoje (jeden pokoj s možností přistýlky) a jeden dvoulůžkový pokoj. Každý pokoj je vybaven nábytkem, má moderní koupelnu a WC, TV s běžnou nabídkou programů, Wifi. V ceně ubytování je využití vybavené kuchyně s vlastním balkónem, garáž pro osobní vozidlo, stolek pro děti, zapůjčení grilu, na zahradě rodinný bazén, ohniště, pro děti houpačky, trampolína a pískoviště.

UBYTOVÁNÍ U KREJČÍCH ubytování

Ubytovací kapacitu tvoří dva třílůžkové pokoje (jeden pokoj s možností přistýlky) a jeden dvoulůžkový pokoj. Každý pokoj je vybaven nábytkem, má moderní koupelnu a WC, TV s běžnou nabídkou programů, Wifi. ​Ubytování v 1. patře RD s velkou garáží pro hosty. Vstup do objektu je vlastním odděleným vchodem přímo z garáže, kde zaparkujete Vaše auto. Lyže i kola uschováme přímo v objektu (garáži). K dispozici je společná kuchyně s prostorným balkonem, stoly a dětským stolkem. V létě posezení venku s grilem nebo u ohniště, možné koupání v menším rodinném nadzemním bazénu, pro děti pískoviště a houpačky s 2,4 m dlouhou skluzavkou, trampolína. V objektu zdarma Wi-fi připojení k internetu. Možnost využití za poplatek krytého bazénu, vířivky a sauny v penzionu Köhler.

Okolí chalupy a Deštné v Orlických horách

Rodinný domek naleznete na okraji Deštného v Orlických horách uprostřed krásné přírody v chráněné krajinné oblasti. Přímo u objetktu je autobusová zastávka, běžecké tratě cca 300m, lyžařský areál se snouwparkem, lyžařskou školou, půjčovnou a servisem lyží cca 2km, v blízkosti jsou cykloztesky i turistické trasy a lanový park.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U KREJČÍCH - Deštné v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Deštném v Orlických horách a okolí

Ubytování Deštné v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah