HORSKÁ CHATA RADOST - Deštné v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Horská chata Radost nabízí ubytování v Deštné v Orlických horách.

Horská Chata Radost se nachází na samotě uprostřed krásné přírody. Hlavní budova, chatky a apartmány jsou připraveny ubytovat až 130 osob najednou. Součástí hlavní budovy je restaurace, jídelna s kapacitou 70 míst, kde je pro hosty k dispozici TV, šipky, ping-pongový stůl, kulečník, dětský koutek a nové hi-fi ozvučení. Na zahradě se nachází jak dětské hřiště, tak venkovní bazén, brouzdaliště pro děti a hřiště na volejbal. Sportovní náčiní nebo společenské hry si můžete zapůjčit přímo v hlavní budově. K zapůjčení je také venkovní gril. Uzamykatelná lyžárna. Parkování přímo v areálu. Wifi připojení k internetu zdarma.

HORSKÁ CHATA RADOST ubytování v rekreačním zařízení

K ubytování jsou připraveny jedno až šestilůžkové pokoje se společným sociálním zařízením (sprchy i WC). Pětilůžkové apartmány jsou vybaveny obývací částí s pohovkou, malou kuchyňkou a vlastní koupelnou se sprchou a WC. Ubytovat se lze také v chatce (bungalovu) až pro 14 osob, který je také vybaven vlastní koupelnou.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani, polopenzi nebo plnou penzi. Do restaurace si v průběhu celého dne můžete zajít na něco dobrého. Součástí restaurace je i dobře zásobený bar.

Okolí rekreačního zařízení a Deštné v Orlických horách

Chata se situována v krásné přírodě Orických hor. Okolí je ideálním místem pro rodinou rekreaci a výlety. Turistických a cyklistických tras je v okolí hned několik. V zimním období si můžete zalyžovat v lyžařských areálech v Deštné v Orlických horách nebo Sedloňov (5km), případně si zaběžkovat po upravovaných běžeckých stezkách v okolí. V nedalekém Deštném můžete také navštívit krytý bazén, posilovnu nebo muzeum.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA RADOST - Deštné v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Deštném v Orlických horách a okolí

Ubytování Deštné v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah