AMENITY HOTEL & RESORT ORLICKÉ HORY - Deštné v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Amenity Hotel & Resort Orlické hory nabízí moderní čtyřhvězdičkové ubytování v srdci Orlických hor. Čeká vás tu chutná gastronomie, nádherné výhledy a wellness přímo v našem resortu.

Amenity Resort Orlické hory se nachází přímo uprostřed přírody v těsné blízkosti horského střediska Deštné v Orlických horách.   Ubytovat se můžete v příjemných hotelových pokojích nebo v samostatně  stojících horských chatách jen pár kroků od hlavní hotelové budovy. Servis  čtyřhvězdičkového hotelu je samozřejmostí v obou případech. Hotel nabízí celkem  75 lůžek,   horské chaty pak 49 lůžek.   ​Ubytování v Amenity Hotel & Resort Orlické hory vybírejte podle svých představ.  
Součástí hotelu je vyhřívaný krytý bazén, wellness centrum, bowling a restaurace se zimní terasou a rozlehlou terasou.   V celém resortu je vám k dispozici WiFi připojení zdarma. Venkovní parkovací stání v ceně. Resort v Deštném v Orlických horách je skvělou gastronomii, pohodlí a styl.

Gastronomie

​Vychutnejte si regionální kuchyni, sezónní speciality i grilované pokrmy. Naši  kuchaři kladou důraz na šetrné zacházení s čerstvými surovinami při přípravě  denního menu, večerních bufetů i cateringu pro větší skupinu.

Okolí hotelu a Deštné v Orlických horách

Oblast Orlické hory a Podorlicko je nabita divokou přírodou, pestrými aktivitami a zajímavými místy, které stojí za to navštívit. Deštné v Orlických horách je tak ideálním výchozím bodem pro nespočet výletů.

Rezervovat ubytování v AMENITY HOTEL & RESORT ORLICKÉ HORY - Deštné v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Deštném v Orlických horách a okolí

Ubytování Deštné v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah