APARTMÁNY BOBULE - Deštné v Orlických horách

Více o apartmánu

Popis ubytování

Provozujeme ubytování v apartmánech. K dispozici je zahrada s grilem a výhledem na hory. Nedaleko je lyžařský areál. Bezplatné parkování je k dispozici na místě.

Oblast Deštné v Orlických horách a okolí nabízí nepřeberné množství námětů pro letní i zimní rekreaci. Jedná se o klidnou zónu, turisty mnohdy ještě neobjevenou. Zajímavé výlety nabízí i možnost cest do blízkých lázní v Polsku. V létě např. možné využít blízkých polských termálních lázní Dušniky Zdroj a Kudowa Zdroj. Apartmány Bobule stojí 300 metrů od lyžařského areálu Říčky a 500 metrů od lyžařského areálu Deštné. K dispozici lyžárna/kolárna.

APARTMÁNY BOBULE ubytování v apartmánu

Nabízíme k ubytování 2 plně vybavené horské apartmány pro 2×8 osob (objekt možno pronajmout i jako celek 1 skupině až 16 klientů v soukromí) v moderním apartmánovém domě, přímo v centru obce Deštná, která je hlavním střediskem Orlických hor. Apartmány mají společný vchod a vstupní halu, jeden apartmán se nachází v přízemí objektu, druhý v patře. V každém apartmánu je TV se satelitem, posezení a plně vybavená kuchyně. V obou apartmánech je vlastní koupelna s toaletními potřebami.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BOBULE - Deštné v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Deštném v Orlických horách a okolí

Ubytování Deštné v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah