APARTMÁN HORNÍ LIPOVÁ Č. 3 - Lipová-lázně

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán je umístěn v turistickém středisku Horní Lipová, které se nachází v malebném údolí, na pomezí západní části hřebene Hrubého Jeseníku a svahů Rychlebských hor. Tato část obce je známá především Slezským Semmeringem, unikátním horským úsekem železniční tratě mezi Brannou a Lipovou. Bohaté vyžití v zimním i letním období uprostřed krásné přírody.

V okolí se nachází hned několik turistických cílů a zajímavostí. Velkým a dnes již známým turistickým lákadlem se stal „ Lesní bar“, známý svým samoobslužným provozem v krásném prostředí lesa ve výšce 750 m. n. m. Obec Lipová-Lázně je vyhlášena především lázeňstvím (Lázně Johanna Schrotha) a v poslední době také „Lipovskými cyklostezkami“ a „Faunaparkem“. Dopravní dostupnost domu na výborné úrovni v podobě autobusové zastávky vzdálené 50 m a železniční stanice na trase Ramzová – Horní lipová- Lipová-Lázně vzdálené nejkratší pěší cestou cca 250 m. Pohodlný příjezd také autem a vlastní parkovací místo.

APARTMÁN HORNÍ LIPOVÁ Č. 3 ubytování v apartmánu

Jedná se o přízemní byt 2 + kk v novém bytovém domě, který je moderně vybavený. K bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN HORNÍ LIPOVÁ Č. 3 - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah