APARTMÁN MASARYK - Lipová-lázně

Více o apartmánu

Popis ubytování

Náš útulný apartmán najdete přímo uprostřed čisté přírody jesenických hor s nedalekým lesem a výhledem na okolní louky. Apartmán je svojí velikostí a vybavením určený zejména menší skupince sportovním nadšencům nebo rodince s dětmi. Únosná a odzkoušená kapacita pro ubytování je max. 2 dospělí a 2 děti.
Maximální počet ubytovaných osob: 4 osoby Bezbariérový přístup do budovy i bytu. Ubytovaní mají k dispozici: LOŽNICE* 1× dvoulůžková postel s kvalitní matrací 200×180 cm* otevřená skříň na uložení oblečení* závěsy, které nepropouští světlo pro delší spánek
KOUPELNA* sprchový kout* umyvadlo * záchod* topný žebřík* ručníky
KUCHYNĚ* plně vybavený kuchyňský kout (vč. mikrovlnný trouby, rychlovarné konvice, elektrická varná deska, lednice s mrazákem) * jídelní stůl pro 4 osoby* rozkládací pohovka s pohodlnými matracemi (lůžkoviny v úložným prostoru ve spodní části) * TV s propojením k internetuwifi

Okolí apartmánu a Lipová-lázně

Milovníci čerstvého vzduchu se v této turisticky ještě nepoškozené oblasti přírody určitě zabaví i celý týden! Lesní bar, bobová dráha, sjezdovky, běžkařské trasy, faunapark a mnohem víc… PROČ HORNÍ LIPOVÁTuto obec najdete na rozhraní Hrubého Jeseníku a Rychlebských hor v údolí potoka Staříč. Místo je známé hlavně těm, kteří jezdí přes Ramzovské sedlo do Jeseníku. Každý jistě zná klimatické lázně v Dolní Lipové, fandy železnic zaujme horská trať Slezský Semmering a malinké železniční muzeum přímo na nádraží v Horní Lipové.
RYCHLEBSKÉ HORYCyklo nadšenci ocení blízkost rychlebských hor. Nacházejí se severně od města Jeseník. Pohoří je na západu odděleno od Králického Sněžníku Kladským sedlem, z jihu Hrubým Jeseníkem.
OBŘÍ SKÁLYTajuplné místo, které na mapě najdete mezi obcemi Horní Lipová a Ramzová v Jeseníkách, vzniklo údajně díky obru jménem Amík. Tento rozsáhlý skalní útvar ležícím zhruba 7 km jihozápadně od města Jeseníku, v blízkosti vrcholu hory Šerák. Ze skal uvidíte Rychlebské hory, pásmo Kralického Sněžníku, údolí Bělé, větrnou elektrárnu v Ostružné a za pěkného počasí i vrcholky v Polsku. LESNÍ BARPřímo nad obcí Horní Lipová vás určitě překvapí, když narazíte na lesní bar, kde je možné se občerstvit vychlazeným pivem (nejenom), sušenky jsou volně k mání a občas tu zavoní i teplé nápoje. Lesní bar funguje 24 hodin denně. K placení slouží nenápadná pokladnička.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MASARYK - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah