DŮM U OSPALÉHO HELIGÓNU - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Dům U ospalého heligónu herce Zdeňka Korčiána nabízí komfortní ubytování v restaurovaném historickém domě z roku 1828. Penzion se nachází na rozhraní podhůří Hrubého Jeseníku a Rychlebských hor, kde leží malebná horská obec Horní Lipová.

Rodinný penzion Dům U ospalého heligónu herce Zdeňka Korčiána nabízí komfortní ubytování v restaurovaném historickém domě z roku 1828. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, vybavené koupelnou se sprchou a WC, s malou kuchyňkou pro ohřev nebo přípravu jednoduchých jídel, a ledničkou. V přízemí je hospůdka s barem pro přátelské posezení, technicky vybavena pro možnost promítání z PC nebo poslech hudby. V suterénu penzionu se nachází wellness se saunou, masážními vanami a parní kabinou. K relaxaci slouží také zahrada s pískovištěm a houpačkami pro děti, terasou s krbem, zahradním jezírkem a velkou travnatou plochou. Parkování je hostům umožněno přímo u penzionu.

DŮM U OSPALÉHO HELIGÓNU ubytování v pensionu

Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, vybavené koupelnou se sprchou a WC, s malou kuchyňkou pro ohřev nebo přípravu jednoduchých jídel, a ledničkou.

Recepce

Non-stop

Gastronomie

Ubytování poskytuje penzion se snídaní, která je realizována formou švédského stolu, z něhož si můžete vybrat z nabídky nápojů, pečiva, uzenin, mléčných výrobků, pomazánek, ovoce a zeleniny. Pokud mají hosté zájem, lze pro ně po domluvě připravit i večeře. V letních měsících můžete grilovat na terase u venkovního krbu. Pokud prší, přesune se posezení dovnitř a jídlo připraví na el. kontaktním grilu.
Setkání s přáteli, oslavy narozenin, firemní večírky a jiné společenské události připraví penzion po domluvě s hosty přesně na míru podle jejich přání.

Okolí pensionu a Lipová-lázně

V okolí domu jsou značené turistické trasy pro pěší i cykloturistické výlety. Kratší vycházkové stezky vyzývají k pohodlným procházkám ve zdejším příjemném lázeňském klimatu. Asi 2 km od domu se nachází legendární"lesní bar" Těm, kteří na kolech neholdují zdolávání velkých kopců, se k výletům nabízejí roviny rozprostírající se od Vápenné až k Javorníku a dál do Polska. Na své si přijdou i vyznavači in line bruslí, kteří se mohou prohánět po nově upravené cestě napříč obcí Lipová. V poslední době získávají na oblibě i koloběžky, které je možné zapůjčit a lze se na nich vypravit na příjemné výlety po upravených cestách v horách.

V zimě jsou zde udržované kvalitní běžecké stopy a každý rok se zde koná závod v běhu na lyžích Hornolipovská desítka. Pokud jste vyznavači sjezdového lyžování nebo snowboardingu, dopraví Vás skibus přímo od domu do blízkých lyžařských areálů Ramzová, Petříkov či Miroslav.

Rezervovat ubytování v DŮM U OSPALÉHO HELIGÓNU - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah