U TŘÍ VEVEREK - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Tří veverek je rodinný penzion apartmánového stylu nově od 1. 1. 2014 s 9 apartmány, v klidné obci Lipová-Lázně části Horní Lipová na břehu říčky Staříč, vhodný pro rodinnou dovolenou. V areálu je vlastní parkoviště, které je zdarma. Ubytování je možné ve dvou až šestilůžkových apartmánech s možností přistýlky, dva dvoulůžkové a 2 nové 4-5 lůžkové apartmány jsou mezonetové a 3 apartmány mají 2 ložnice (2 pokoje). V letních měsících hosté využívají posezení na terase nebo na letní zahrádce s otevřeným ohništěm, dětským hřištěm a venkovním bazénem. V penzionu je nově zrekonstruovaná sauna, vířivka, dětský koutek navazující na velkou společenskou místnost s krbem a automatem na cukrovinky, výčepem piva a automatem na kávu, uzamykatelná a prostorná úschovna kol a lyží (se sušáky pro lyžáky). Nekuřácké prostředí. Kouření možno pouze venku na vyhrazeném místě. Domácí mazlíčci povoleni na apartmánech s vchodem zvenku č. 6 a 7 (aby nerušili ostatní hosty).

Penzion je vhodný jak pro konferenční pobyty (semináře, školení), díky velké společenské místnosti s krbem a kuchyňkou, tak pro rodinnou dovolenou i se čtyřnohými mazlíčky (mají vyhrazené 2 apartmány se samostatným vchodem) každý z 9 apartmánů má samostatnou a kompletně vybavenou kuchyňku s lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a el. varnou deskou, samostatné sociální zařízení WC- sprchový kout, TV-SAT, bezdrátové připojení k internetu zdarma. Možnost zapůjčení dětské postýlky - za malý poplatek. Využití horkovzdušné sauny a vířivky, která se nachází v přízemí objektu, je za poplatek - na žeton.

U TŘÍ VEVEREK ubytování v pensionu

apartmán č. 1: pro 4-6 osob,
apartmán č. 2: pro 5-6 osob,
apartmán č. 3: pro 2-4 osob,
podkrovní apartmán č. 4 a 5: pro 3-5 osob,
mezonetové apartmány č. 6 a 7: pro 2 osoby (možnost přistýlky)

mezonetové apartmány č. 8 a 9: pro 4-5 osob

Gastronomie

Ranní dovoz čerstvého pečiva.

Po domluvě je možnost zajistit stravování od 10 porcí z blízké restaurace od penzionu, formou menu s dovozem na penzion.

Okolí pensionu a Lipová-lázně

V létě jsou dostupné dobře značené turistické trasy + rarita místního kraje samoobslužný Lesní bar: -). V zimě jsou v blízkosti upravené běžecké trasy a do 3km v okolí je několik vleků pro sjezdové lyžování všech typů obtížnosti. Nedaleko jsou světově proslulé Lázně Jeseník, kde se léčí zejména onemocnění horních a dolních cest dýchacích, díky čistému vzduchu v oblasti Jeseníků a nově místní lázně v Horní Lipové - 200 m od penzionu.
Na stránkách Penzionu U Tří veverek najdete odkazy na další možnosti využití volného času.

Rezervovat ubytování v U TŘÍ VEVEREK - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah