BABIČČIN VEJMINEK - Čeladná

Více o chalupě

Popis ubytování

Babiččin Vejminek je malá, roztomilá chaloupka pro 4, vyjímečně 5 osob (malé dítě). Ideální místo pro rodinnou dovolenou nebo jen pro víkend ve dvou. Nachází se v Beskydech, v obci Čeladná na velmi klidném a tichém místě, kde nebudete vůbec nikým a ničím rušeni.
Co je uvnitř Chaloupky? Přízemí a patro. V přízemí se hned za dveřmi nachází chodba ze které se jde do ložnice potažmo do koupelny. V ložnici se nachází manželská postel a je zde i křesílko ve kterém sedávala prababička (polstr je nový). Z ložnice je nádherný výhled do okolní přírody a hlavně na vrcholy Beskyd. V koupelně se nachází vana, umyvadlo, komoda velká skříň a krbová funkční kamna. Toaleta je na chodbě. Z chodby se jde potom do patra, kde se nachází kuchyně, jídelna a obývací pokoj. Kuchyně je plně vybavena pro 4 osoby a dle hostů tam nic nechybí. V obývacím pokoji je sedačka, televize, radio, CD přehrávač a kazetový přehrávač a rozkládací postel pro dva. Hosté mají k dispozici kompletní peřiny (polštář + peřina) včetně povlečení, dále na osobu dva ručníky. V chaloupce je ještě pračka a také fén. K dispozici samozřejmě Wi-Fi. Celý Vejminek je vytápěn plynem a na radiátorech jsou termostatické hlavice.
Součástí Babiččina Vejminku je i prostorná terasa, včetně posezení a grilu. Hned vedle terasy je místo, kde se dají uložit kola nebo další sportovní vybavení. Je samozřejmě uzamykatelný. Z terasy je nádherný výhled na nejvyšší vrcholy Beskyd, Lysou horu a Smrk. Na terase je ještě připraveno dřevo do krbových kamen, které se nacházejí v chaloupce.

Okolí chalupy a Čeladná

Okolí Babiččina Vejminku je nádherná příroda, která vybízí ke krásným procházkám nebo cykloturistice. Obec Čeladná je malebná vesnice v údolí řeky Čeladénky, ležící na úpatí několika Beskydských hor – Smrk (1276 m), Malý Smrček (711 m), Smrček (858 m), Malá Stolová (1009 m), Skalka (964 m).
V okolí se kromě krásné přírody nachází sjezdovka Ski areál Opálená, golfové hřiště Prosper Golf Resort Čeladná, Bobová dráha, tzv. Bobovka a další možnosti vyžití.

Rezervovat ubytování v BABIČČIN VEJMINEK - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah