APARTMÁNY U HONZY - Pstruží

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Honzy se nacházejí v turistické oblasti Opálená v regionu Moravskoslezských Beskyd, nedaleko centra malebné obce Čeladná a přesto již nabízejí potřebný klid a pohodu, která je ideální zejména pro rodiny s dětmi. Svou pozicí se přímo nabízí k relaxaci, kterou si zasloužíte. Slouží i jako výchozí bod pro celou řadu outdoorových aktivit.

Poloha apartmánů s výhledem na nejvyšší vrchol Beskyd Lysou horu, je naprosto ideálním místem pro Vaši dovolenou v Beskydech, které Vám nabízejí pestrou nabídku volnočasových aktivit od relaxace, aktivního sportování, kultury i gurmánských výletů. Pro ubytované je možno zapůjčit si zdarma sportovní vybavení a hry, rakety na badminton, ruské kuželky, míče, frisbee, kroket atd.

APARTMÁNY U HONZY ubytování v apartmánu

Apartmán Komfort
Apartmán je umístěn v přízemí s výhledem do údolí a na nejvyšší vrchol Beskyd - Lysou Horu. Max: 6 osob, velikost: 98 m2, 2× manželská postel, 2× jednolůžko, samostatná terasa. Apartmán Superior
Apartmán je umístěn v prvním patře s výhledem do údolí a na nejvyšší vrchol Beskyd - Lysou Horu. Max: 6 osob, velikost: 68 m2, 2× manželská postel, 2× přistýlka (rozkládací gauč), společná kuchyň s jídelnou, společná terasa. Apartmán Klasik
Apartmán je umístěn v prvním patře s výhledem do údolí a na nejvyšší vrchol Beskyd - Lysou Horu. Max: 4 osob, velikost: 50 m2, 2× manželská postel, společná kuchyň s jídelnou, společná terasa. Apartmány v 1. patře (Klasik+Superior)
Apartmány jsou umístěny v prvním patře s výhledem do údolí a na nejvyšší vrchol Beskyd - Lysou Horu. Max: 11 osob, velikost: 118 m2, 4× manželská postel, 2× přistýlka (rozkládací gauč), 1× samostatná postel, společná kuchyň s jídelnou, společná terasa.

Gastronomie

Apartmány u Honzy se nacházejí 200 metrů od restaurace se sezónním provozem a 1km od restaurace, která je otevřena celoročně. Potraviny si můžete zakoupit ve 2 km vzdáleném obchodě.

Okolí apartmánu a Pstruží

Poloha apartmánů je naprosto ideální jako výchozí bod pro různé volnočasové aktivity za dobrého i špatného počasí. Přímo u domu je dispozici rozlehlá zahrada pro Vaše děti i venkovní posezení s krbem pro dospělé. K zapůjčení zdarma je k dispozici celá řada her jako např. ruské kuželky, kroket, míče a podobně. K volnočasovým aktivitám je možno využít cyklostezky, které začínají přímo u domu, anebo turistické trasy, které rovněž začínají v bezprostřední blízkosti a nabízí se k výletům na okolní Beskydské vrcholy. Ty jsou rovněž startovacími body pro milovníky adrenalinových sportů, kteří je hojně využívají pro paragliding a lety na rogalech. V okolí se rovněž nachází tradiční beskydské hospůdky, kde jsou podávány domácí speciality a rovněž regionální piva. Pro milovníky kultury je k dispozici nedaleké Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, hrad Hukvaldy, Kopřivnické muzeum aut, Hornické muzeum Landeck a mnoho dalších kulturních památek.
V blízkém okolí, v obcích Čeladná a Ostravice, rovněž najdou své vyžití milovníci jízdy na koni nebo golfu. V okruhu deseti kilometrů jsou k dispozici tři překrásná golfová hřiště, které patří k nejlepším v republice. V případě špatného počasí jsou v nedalekém Frýdlantu nad Ostravicí kryté tenisové, badmintonové nebo squashové kurty. Ke koupání je k dispozici koupaliště ve Frýdlantu nad Ostravicí nebo aquapark ve Frýdku – Místku. V obci Čeladná je rovněž moderní relaxační centrum, které ocení všichni milovníci lázeňství, relaxace a zdravé výživy.
V zimních měsících je poloha objektu naprosto ideální pro rodiny s malými dětmi, neboť apartmány se nachází přímo pod lyžařskou sjezdovkou, která je ideální pro začátečníky a mírně pokročilé lyžaře. V tomto malém, ale útulném areálu naleznete rovněž lyžařskou školu pro děti ale i malý snowpark pro vyznavačeFreestyle. Pro zdatnější lyžaře se nabízí lyžařské středisko na Bílé. Které vzdáleno cca 30 min jízdy autem. Pro milovníky běžeckých stop je k dispozici areál na golfovém hřišti Ostravice (cca 10 min jízdy), který je i ve večerních hodinách osvětlený. Areál je součástí tzv. Beskydské magistrály, která nabízí běžkařům nespočet kilometrů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U HONZY - Pstruží

Nejbližší ubytování v Pstruží a okolí

Ubytování Pstruží

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah