APARTMÁN PATRIK - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Patrik nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování v obci Čeladná v Beskydech. Najdete zde místo k odpočinku, ale také místo adrenalinových sportů. Je zde mnoho možností, kam vyrazit na výlet. Z Čeladné můžete jít na Lysou horu, královnu Beskyd, nebo třeba na méně náročný Ondřejník. Milovníci golfu si také přijdou na své, golfové hřiště je vzdálené 4 min autem od apartmánů. Apartmán nabízí luxusní a útulné bydlení až pro šestičlennou rodinu. Je vhodný pro rodiny s dětmi, ale i pro kohokoliv, kdo chce navštívit Beskydy.
Aparmán se nachází v uzavřeném resortu, kde se budete cítit komfortně. Odpočinout si můžete na terase s hezkým výhledem na Ondřejník. Parkovací místa se nachází hned pod okny apartmánu. Děti si mohou hrát na dětských hřištích, které jsou uprostřed resortu. V plně vybaveném apartmánu se budete cítit jako doma. Nechybí zde chytré osvětlení, kuchyňské vybavení, jako je chytrá trouba, indukční deska, rychlovarná konvice a nádobí. V koupelně je k dispozici pračka, sušička a žehlička.
Kousek od apartmánu se nachází italská restaurace, kde si můžete dopřát dobrou pizzu. Přes cestu od pizzerie je designová kavárna a vinárna Kovárna – místo na kávu, snídani, sendvič, dezert a prosecco. Na výlet můžete vyrazit z Čeladné přímo pěšky do okolí, nebo se kdekoliv přiblížit autem. Vlaková stanice se nachází 3 min pěšky od apartmánů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN PATRIK - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah