HOTEL PROSPER - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový hotel Prosper se nachází na úpatí Moravskoslezských Beskyd v obci Čeladná, která je obklopena malebnou krajinou i množstvím historických a kulturních památek. Čeladná je jednou z nejvyhledávanějších rekreačních lokalit v České republice. Hotel je příhodně situován nejen k objevování krás zdejšího regionu, ale také k všestrannému sportovnímu vyžití. K Vaší spokojenosti poskytujeme nadstandardní ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových i třílůžkových pokojích a apartmánech o celkové kapacitě 125 míst. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, barevnou televizi se satelitním příjmem, rádio, telefon s přímou volbou, trezor, minibar nebo lednici a fén. V celém objektu je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Apartmány a dvoulůžkové pokoje jsou navíc vybaveny koupelnou s rohovou vanou. Toužíte-li po odpočinku, aktivní dovolené nebo hledáte-li vhodné místo pro Vaše oslavy či obchodní jednání, nabízíme Vám pohodlí a kvalitu, jež uspokojí i ty nejnáročnější z Vás.

HOTEL PROSPER ubytování v hotelu

Hotel může nabídnout: - jednolůžkové pokoje - dvoulůžkové pokoje standardní s balkónem a podkrovní - bezbariérový dvoulůžkový pokoj - třílůžkové pokoje - rodinné apartmá - apartmá standard - luxusní dvoulůžkové pokoje - luxusní apartmány Všechny pokoje mají vlastní příslušenství, barevnou televizi se satelitním příjmem, stereorádio, telefon s přímou volbou, možnost připojení PC na internet, trezor, minibar nebo lednici a fén. Luxusní apartmány a dvoulůžkové pokoje jsou navíc vybaveny luxusní koupelnou s rohovou vanou. Všechny pokoje s výjimkou podkrovních mají balkon.

Recepce

Nonstop

Okolí hotelu a Čeladná

V blízkosti hotelu se nachází PROSPER GOLF CLUB s 36-ti jamkovým hřištěm, driving range a dvěma simulátory. Útulná klubovna nabízí až 160 míst k sezení, restauraci, bar a PRO shop. Bližší informace o golfovém areálu naleznete na Milovníci jízdy na koni najdou svůj ráj v PROSPER HORSE RANCH, který se nachází v areálu golfového hřiště. Je zde hala, dále pak venkovní kryté a nekryté kolbiště. K dispozici je klubovna s proskleným výhledem do haly. Ranč Vám nabízí individuální trénink ve westernovém i anglickém stylu, pro pokročilé i skokové ježdění či projížďky okolní přírodou. Málokde najdete tak pestrou síť pečlivě značených turistických tras, jež Vás v Beskydech provedou zádumčivými údolími, horskými hřebeny i vrcholky. V sedle horského kola, které je možno zapůjčit v hotelu, se můžete vydat za krásami zdejších hor i městeček. Milovníci aktivní dovolené mohou rovněž navštívit tenisové nebo squashové kurty, zkusit si skočit s padákem nebo podniknout vyhlídkový let nad Beskydy. V zimních měsících jsou v okolí ideální podmínky pro lyžování. Nejrozsáhlejším areálem v Beskydech s 11 lyžařskými vleky a 9 sjezdovkami jsou Pustevny. Velmi oblíbený je nově rozšířený lyžařský areál Bílá, který nabízí půjčovnu lyží, snowboardů, běžek a také lyžařskou školu. Dále můžete navštívit také sjezdovky Kociánka, Malenovice a také SKI areál Opálená, nacházející se pouze 2 km od hotelu. Pro běžkaře je v okolí spousta běžeckých tratí.

Rezervovat ubytování v HOTEL PROSPER - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah