CHALUPA U KOCOURKA - Sedlec-Prčice

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa se nachází v obci Sedlec - Prčice, která je známá svou dlouholetou tradicí pochodu Pochod Praha - Prčice. V blízkosti se nachází lyžařské středisko Monínec, kde je možno lyžovat díky chlazené matrací a umělému sněhu i když není sníh.

​Chalupa u Kocourka je památková budova z roku 1827, která byla zrekonstruována roku 2009. Jsou zde použity pouze přírodní materiály - dřevo a kámen. Objekt je oplocen, na zahradu není z okolí vidět. Pobyty vhodné pro volnočasové pobyty, pracovní pobyty, pro rodiny s dětmi, nebo přátelská setkání. Možnost posezení pod pergolou u krbu. Chalupu je možno využít na Team building, oslavy narozenin, Vánoční večírky díky vinárně, která je oddělena od vrchního obytného prostoru. Vinárna je vybavena pro zajištění rautu.

CHALUPA U KOCOURKA ubytování v chalupě

​Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 2 až 18 osob ve 3 ložnicích. Ve spodním patře se nachází obývací pokoj, dětský pokoj s manželskou postelí, kuchyň s jídelnou, šatnou, sprchový kout s toaletouV horním patře se nachází 2 ložnice, v jedné je 8 lůžek, v druhé 8 lůžek, koupelna s vanou, samostatné WCSpodní část vytápění plynovým kotlem, v obýváku krb na dřevo. Horní část - přímotopy pro každý pokoj zvlášť.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U KOCOURKA - Sedlec-Prčice

Nejbližší ubytování v Sedlci-Prčicích a okolí

Ubytování Sedlec-Prčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah