HOTEL MONÍNEC - Sedlec-Prčice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Monínec nabízí ubytování s výhledem na sjezdovky.

Hotel Monínec leží na Javorové skále poblíž města Sedleč - Prčice. Poskytuje ubytování v moderně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 84 lůžek. Součástí hotelu je restaurace, vinotéka, konferenční místnost až pro 60 osob, salonek, vnitřní bazén, sauna a wellness centrum. Hosté mohou posedět na venkovní terase, vyuužít venkovní bazén nebo si zahrát tenis. Pro děti je zde připraveno krásné dětské hřiště. Parkování na hotelovém parkovišti za hotelem.

HOTEL MONÍNEC ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 22 dvoulůžkových, 6 třílůžkových a 4 třílůžkové pokoje s přistýlkou. Celková kapacita hotelu je 84 lůžek. Každý pokoj je vybaven TV, Wifi připojením k internetu a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně podávaná v hotelové restauraci formou bufetu.

Okolí hotelu a Sedlec-Prčice

Hotel je součástí areálu Sportcentrum Monínec a naleznete zde široký výběr aktivit jako je lyžování, lanové centrum, tenisové kurty, discgolfové hřiště, bikepark. V nedaleké obci Cunkov si můžete domluvit vyjížďky na koních. Golfové hřiště leží jen 2 km od hotelu. Přímo v hotelu se nachází vniřní i venkovní bazén, sauna a wellness centrum.

Rezervovat ubytování v HOTEL MONÍNEC - Sedlec-Prčice

Nejbližší ubytování v Sedlci-Prčicích a okolí

Ubytování Sedlec-Prčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah