PENSION DALMO - Sedlec-Prčice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Dalmo nabízí ubytování v blízkosti centra města Sedlec - Prčice.

Pension Dalmo se nachází ve středních Čechách ve městě Sedlec - Prčice a poskytuje ubytování v jedno až šetilůžkových pokojích s koupelnou. Kromě ubytování můžete využít také venkovní posezení s možností grilování, venkovní bazén, minigolf. Díky možnosti uskladnění velkého počtu kol jsou vítáni i cyklisté. školící místnosti poskytují dostatek prostoru pro uspořádání firemních akcí. Vnitřní tělocvična i venkovní hřiště, ricochet, posilovna, kulečník, šipky, vířivka, možnost objednat masáže - to vše si můžete vychutnat během Vašeho pobytu. Celý penzion je pokryt wifi připojením k internetu. Parkování přímo u objektu.

PENSION DALMO ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny jedno až šestilůžkové pokoje s vlastní koupelnou (sprcha, WC). Každý pokoj je vybaven TV a wifi připojením k internetu. Ubytovat se můžete také ve dvoulůžkovém apartmánu.

Recepce

Recepce má otevřeno 8 - 20 h.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani. Pro skupinové akce lze domluvit i obědy. Pension má vlastní vinárnu.

Okolí pensionu a Sedlec-Prčice

V okolí se lze věnovat převážně turistice a cyklistice. V zimních měsících nezapomeňte navštívit lyžařská střediska v okolí (Monínec 3 km). Zajet tam můžete i během léta a vykoupat se v Pilském rybníce nebo si užít lanový park.

Rezervovat ubytování v PENSION DALMO - Sedlec-Prčice

Nejbližší ubytování v Sedlci-Prčicích a okolí

Ubytování Sedlec-Prčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah