STRNADOVSKÝ MLÝN - Sedlčany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Strnadovský mlýn vám kromě ubytování nabízí i služby restaurace, kde můžete uspořádat svatby a firemní večírky. Penzion je obklopen krásnou přírodou skýtající spoustu zajímavostí, a proto se k nám naši návštěvníci rádi vrací. Náš penzion najdete na rozhraní nejjižnější části okresů Příbram a Benešov. K dispozici je připojení k Wi-Fi.

Ubytování si oblíbí i příznivci agroturistiky - pokud navštívíte náš penzion, můžete zhlédnout Francisovu turbínu a prvorepublikový vodní katr. Během ubytování ochutnáte bio potraviny čistě naší produkce jehněčí maso, produkty jako klobásy, paštiku, jitrnice, jelítka, ale i bylinky a čaje z naší zahrádky... občas chleba z naší pece a při tom můžete obdivovat naši farmu.

Pro ubytování disponuje náš penzion kapacitou 49 lůžek i prostranstvím pro stanování. V rámci ubytování můžete využívat všech možností našeho penzionu - např. okusit speciality naší restaurace (vč. možnosti uspořádání svatby), vyzkoušet rozličné sportovní aktivity (projížďky na koních, beach volejbal, finskou saunu na břehu rybníka, vyjížďky na kolech atd.) či strávit příjemné posezení u táboráku.

STRNADOVSKÝ MLÝN ubytování v pensionu

Pokoje v Hlavní budově jsou nyní (r. 2014) po renovaci, včetně nových sociálních zařízení u pokojů. Tím nyní splňují kritéria i pro velmi náročné návštěvníky. I tak nelpíme na luxusu, ale na přírodních aspektech jako je ticho, čistý vzduch a okolí, tma v noci, pohoda a rodinná atmosféra, kterou se snažíme naplňovat příjemným personálem. Pořádek, čistota, hygiena a teplo na pokojích je samozřejmostí. Televizi u nás na pokoji nečekejte, avšak pokud se neobejdete bez kontaktu se "světem", můžete se u nás zdarma připojit k dostatečně svižnému internetu pomocí wifi, zde je možno naladit cokoliv (TV).

Gastronomie

V naší restauraci vaříme jídla z prvotřídních surovin, i surovin z naší zahrádky. Potraviny pro kuchyni pečlivě vybíráme s ohledem na nejlepší kvalitu a rozumnou cenu. V žádném případě u nás nenajdete modifikované potraviny a potravinové náhražky. V restauraci se nekouří, stejně jako ve většině prostor objektu. Vymezený prostor pro kuřáky je před vchodem do restaurace v létě na zahrádce, dále dle dohody a podle akce.

Rezervovat ubytování v STRNADOVSKÝ MLÝN - Sedlčany

Nejbližší ubytování v Sedlčanech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah