HOTEL CAVOK - Příbram

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel CAVOK naleznete přímo na letišti Příbram. Hotel nabízí jednoduché a komfortní ubytování se snídaní podávanou v hotelové restauraci s přímým výhledem na letištní plochu. Ať už jste milovníci leteckého průmyslu nebo jen rádi zavzpomínáte na časy, kdy jste létali s papírovými letadýlky a házeli z okna vlaštovky, hotel CAVOK umístěný přímo na letišti v Příbrami je pro Vás tím pravým místem.
Nebojte se, přestože se nacházíme na letišti, žádný noční hluk Vás nebude trápit. Letiště je v provozu jen od svítání do soumraku, takže se můžete i pořádně vyspat. Pokud máte velkou rodinu, není problém! Nabízíme pokoje od dvoulůžkových až po pětilůžkové, takže s k nám určitě všichni vejdete. A teď to nejlepší - naše restaurace! Můžete si u nás vychutnat bohatou bufetovou snídani přímo s výhledem na vzletovou a přistávací dráhu. Pokud je navíc hezké počasí, restaurace je otevřená i během dne.
I když jsme hotel střední třídy, náš personál se vždy snaží udělat vše pro to, abyste si svůj pobyt v hotelu CAVOK co nejvíce užili. Takže až se budete rozhodovat, kam vyrazit na dovolenou nebo kde strávit noc na Vaší služební cestě, nezapomeňte na nás - hotel CAVOK na letišti v Příbrami. U nás budete mít nejen skvělý výhled, ale také výborný spánek. A jestli se ráno probudíte s touhou létat, tak s tím Vám samozřejmě také rádi pomůžeme.

HOTEL CAVOK ubytování v hotelu

Naše pokoje jsou navrženy tak, aby vám poskytly vše, co potřebujete pro pohodlný pobyt. Ačkoliv nemají nádech luxusu, jejich jednoduché a funkční zařízení je ideální pro odpočinek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, plochou TV, rychlým internetovým připojením a klimatizací, díky které se budete cítit komfortně v jakémkoli ročním období. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že u nás najdete přesně to, co hledáte.

Recepce

V našem hotelu si ceníme individuality každého hosta a chápeme, že každý z nás má svůj vlastní životní rytmus. Proto jsme zde pro vás 24/7. Ať už přijedete s východem slunce nebo pod hvězdnou oblohou, vždy pro vás najdeme ideální řešení, abyste se u nás cítili jako doma. Vaše pohodlí a spokojenost jsou pro nás prioritou, a proto jsme připraveni přizpůsobit se vašim potřebám. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že u nás zažijete nezapomenutelný pobyt.

Okolí hotelu a Příbram

Příbram - najdete zde vše, od těžebních šachet až po barokní poutní místo Svatá Hora. Příbram je obklopena lesy a řekami, které vypadají, jako by se snažily připomenout nám, že předtím, než tu byly všechny ty doly a kostely, byla tady jen příroda. Příbram má něco, co vás bude lákat zpět. Možná je to ten divný kontrast mezi starým a novým, mezi duchovním a materiálním, mezi přírodou a průmyslem.
Svatá Hora: Jedno z nejvýznamnějších poutních míst v České republice. Komplex je sestaven z kláštera a baziliky Panny Marie, která je obklopena monumentální křížovou cestou.
Hornické muzeum Příbram: Muzeum zachycuje historii těžby v regionu. Návštěvníci se mohou podívat do hlubin bývalých dolů a seznámit se s technologiemi a životními podmínkami horníků.
Vodní nádrž Slapy a Orlík: Oblíbené místo pro vodní sporty, koupání a rybaření, ležící na řece Vltavě, kousek od Příbrami.
Zámek Dobříš: Nádherný rokokový zámek obklopený francouzskými a anglickými parky, kde můžete strávit klidný den procházkami a obdivováním krásy tohoto místa.
Přírodní park Hřebeny a Brdské lesy: Oblast plná krásných výhledů, skály, borové lesy a mozaika luk, polí a pastvin. Skvělá místa pro pěší turistiku nebo cykloturistiku.
Hrad Zvíkov: Tento hrad, který je někdy přezdíván & . 34; král českých hradů& . 34; , se nachází na soutoku řek Vltavy a Otavy, nedaleko od Příbrami. Hrad Zvíkov je známý svou velkou a dobře zachovanou hradní věží a nádherným výhledem na okolní krajinu.
Hrad Karlštejn: I když je tento hrad trochu dále od Příbrami, stojí za to ho navštívit. Byl postaven v polovině 14. století českým králem a římským císařem Karlem IV. jako místo pro uchování korunovačních klenotů a svatých relikvií.
Zámek Orlík: Zámek, který se nachází nad údolím řeky Vltavy, je obklopen krásnou krajinou. Nabízí úchvatný výhled na vodní nádrž Orlík. Tento zámek je známý svou rozsáhlou sbírkou loveckých trofejí.

Rezervovat ubytování v HOTEL CAVOK - Příbram

Nejbližší ubytování v Příbrami a okolí

Ubytování Příbram

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah