HOTEL A MOTOREST U MILÍNA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel u Milína se nachází na strategickém místě těsně před dálnicí směrem do Prahy, a proto je vhodný pro hosty, kteří se chtějí ubytovat u Příbrami a zároveň chtějí být ubytování v její klidné části s možností jednoduché dopravní dostupnosti.

Hotel u Milína u Příbrami se nachází na strategickém místě těsně před dálnicí směrem do Prahy, a proto je vhodný pro hosty, kteří se chtějí ubytovat u Příbrami a zároveň chtějí být ubytování v její klidné části s možností jednoduché dopravní dostupnosti.
Hotel je vhodný pro ubytování u Příbrami pro turisty i cyklisty, kteří chtějí poznat kulturu a krásy města Příbram a okolí. Hotel u Milína u Příbrami se svou kapacitou 115 lůžek, školící místností a velkým sálem pro pořádání svateb v blízkosti Příbrami a také firemních školení a akcí v Příbrami. Hotel u Milína je možné využít i jako kongresové centrum. V okolí Hotelu u Milína se nachází památník Slivice, kde se každoročně provádí rekonstrukce známé bitvy a nespočet dalších památek a zajímavostí.
Hotel U Milína disponuje dvěma konferenčními prostory - školící místnost s kapacitou 30 míst a podkrovní sál s kapacitou 100 míst. Konferenční prostory jsou vybaveny dataprojektorem, promítacím plátnem a flipchartem. Wifi připojení je samozřejmostí.

HOTEL A MOTOREST U MILÍNA ubytování v hotelu

Ubytování v hotelu nedaleko Příbrami a Prahy o celkové kapacitě 47 pokojů, tj 115 lůžek, je možné jak pro jednotlivce, tak pro skupiny návštěvníků. Naše pokoje jsou standardně vybaveny LED TV, telefonem, připojení na vysokorychlostní internet je zdarma. V případě zájmu mají některé pokoje možnost přistýlky.
Bezplatné parkovací stání naleznete přímo před hotelem i před restaurací. Bezbariérový přístup je do celého komplexu zajištěn od hotelového parkoviště.
V hotelu jsou Vám k dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové i třílůžkové pokoje. Hotel také nabízí 3 klidné apartmány pro náročnější hosty.

Recepce

Pondělí - pátek 7:00 - 20:00 Sobota - neděle 8:00 - 20:00

Gastronomie

V denní restauraci hotelu a motorestu U Milína s kapacitou 110 míst, která je umístěna v přízemí, najdete čisté a klidné prostředí, dostatek parkovacích míst, široký výběr z nabídky hotových jídel, minutek, ale i specialit šéfkuchaře.
Otevírací doba restaurace:
Pondělí - pátek 7:00 - 22:00
Sobota 11:00 - 22:00
Neděle 11:00 - 20:00
Snídaně denně 7:00 - 9:30

Rezervovat ubytování v HOTEL A MOTOREST U MILÍNA

Nejbližší ubytování v Milíně a okolí

Ubytování Milín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah