PENZION ASOFT - Příbram

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Asoft nabízí ubytování v centru Staré Příbrami na náměstí T. G. Masaryka. Kapacita je 20 osob ve 2- 4 lůžkových pokojích. Pokoje jsou prostorné, po domluvě je možnost přistýlek. Většina pokojů je vybavena sociálním zařízením, část mimo pokoj. K dispozici je vybavená kuchyňka, v apartmánech je kuchyňka přímo na pokoji. WI-Fi, TV, Lednice, Mikrovnné trouby, kolárna, v suterénu učebna - přednáškový sál. Certifikace " Cyklisté vítáni ". Zhruba 50-100m od Penzionu, jsou obchody, restaurace, pošta, infocentra, městská policie, nemocnice, servis kol.

Penzion Asoft- ubytování v centru Staré Příbrami na náměstí T. G. Masaryka. Kapacita je 20 osob ve 2- 4 lůžkových pokojích. Pokoje jsou prostorné, po domluvě je možnost přistýlek. Část pokojů je vybavena vlastní kuchyňou a sociálním zařízením, část mimo pokoj. Většina pokojů je vybavena sociálním zařízením, část mimo pokoj. K dispozici je vybavená kuchyňka, v apartmánech je kuchyňka přímo na pokoji. WI-Fi, TV, Lednice, Mikrovnné trouby, kolárna, v suterénu učebna - přednáškový sál. Certifikace " Cyklisté vítáni ". Zhruba 50-100m od Penzionu, jsou obchody, restaurace, pošta, infocentra, městská policie, nemocnice, servis kol. Možnost parkování na náměstí T. G. Masaryka. Placené parkovné na Nám. T. G. M je pouze ve všedních dnech od 8-16 hod. V penzionu je výtah, bezbariérový přístup možno zajistit,

PENZION ASOFT ubytování v pensionu

V pokojích je možnost připojení k Wi-Fi, TV, možnost zapůjčení PC, notebookuu, vybavené kuchyňky.

Recepce

Pracovní dny 8-17 hod.

NON-STOP na tel.

Gastronomie

Káva, čaj je k dispozici, po domluvě je možné zajistit snídani.

Okolí pensionu a Příbram

Zhruba do 50-100m od nás jsou 3 infocentra - Knihovna Jana Drdy, OHK, Městský úřad. Pošta, lékárny, Městská policie, banky, bankomaty, restaurace, jídelny, obchody, 2 prodejny jízdních kol s opravnami.

Rezervovat ubytování v PENZION ASOFT - Příbram

Nejbližší ubytování v Příbrami a okolí

Ubytování Příbram

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah