TIME CAFE PENZION - Příbram

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Time Cafe & Penzion se nachází v centru města Příbrami v domě z 19. století, který prošel kompletní rekonstrukcí, ale i tak si zachoval historický ráz. Apartmány i kavárna jsou tvořeny z přírodních materiálů, které dotváří přátelskou atmosféru pro váš příjemný pobyt. Celý prostor Time Cafe & Penzion je nekuřácký.

Penzion disponuje 5 jedinečně zařízenými apartmány. Time Cafe nabízí 30 míst k sezení v příjemném prostředí v centru staré Příbrami. Kavárna je stejně jako penzion nekuřácká, disponuje free WiFi sítí, dětským koutkem a pro nejmenší je připraven i přebalovací pult.

TIME CAFE PENZION ubytování v pensionu

Penzion disponuje 5 jedinečně zařízenými apartmány. Penzion Time Cafe nabízí pět prostorných apartmánů s celkem 14 lůžky + možnost přistýlky. V našich apartmánech je kuchyňská linka, jídelní stůl, obývací kout, koupelna s WC, TV, free WIFI a minibar.

Gastronomie

Penzion nabízí kvalitní italskou kávu Tonino Lamborghini. Tato káva je směsí 5 druhů kávy arabica a 7 druhů kávy robusta v poměru 70:30. Zrna jsou namíchána tak, aby byla výrazná chuť arabicy doplněna kvalitní robustou, která ji dodá čokoládový dozvuk. Hodí se k pravidelnému pití i mimořádným událostem a promění každodenní servírování v harmonický rituál a slastný požitek.
Každý den pro vás připravujeme dorty a jiné sladkosti (např. muffin či croissant), čerstvé freshe ze sezónního ovoce, domácí limonády, panini různých druhů, snídaňová menu, polévky a mnoho dalšího.
Prostory kavárny si můžete pronajmout pro soukromou oslavu. Personál Vám zajistí občerstvení nad rámec obvyklé nabídky a upraví otevírací dobu dle vašeho přání.

Hosté se mohou stravovat v jednom z mnoha restauračních zařízení, která jsou v přímé blízkosti penzionu a nabízejí širokou nabídku z české i zahraniční kuchyně.

Okolí pensionu a Příbram

Time Cafe & Penzion se nachází v samotném centru Příbrami. V okolí se nachází řada restaurací a obchodů, kde si hosté mohou zakoupit vše, co budou ke svému pobytu potřebovat. Cca 2 km od penzionu se nachází známe horncké muzeum.

Rezervovat ubytování v TIME CAFE PENZION - Příbram

Nejbližší ubytování v Příbrami a okolí

Ubytování Příbram

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah