CHALUPA NA PRAMENECH - Malá Morava

Více o chalupě

Popis ubytování

​Skvělá dovolená nedaleko vyhlášeného střediska Dolní Morava, příroda, potůček, odpočinek na peci? To (a mnohem více) nabízí Chalupa Na Pramenech. Ideální pro rodiny s dětmi!
Nově zrekonstruovaná, nadstandardně prostorná a stylově zařízená zděná chalupa se nachází v klidné obci Zlatý Potok, polohou v malebné krajině na rozhraní Orlických hor a  Jeseníků v oblasti Králického Sněžníku. Chalupa je dostupná po málo frekventované silnici. Prostorný pozemek okolo se vzrostlými stromy zajišťuje dostatek soukromí, v blízkosti chalupy se nachází potůček a les.
Vybavení chalupy
Vybavení kuchyně: myčka, digestoř, elektrická trouba, dva vestavěné elektrické sporáky, dvě ledničky s mrazákem, kávovar, elektrický mlýnek na kávu, mikrovlnná trouba, ponorný mixér, toustovač, veškeré nádobí, hrnce, příbory. Společenská místnost (herna) : TV s připojením k internetu, prostorný gauč, šipky a dětský multifunkční stůl s fotbálkem, kulečníkem, hokejem, . . ap.
VYBAVENÍ PRO DĚTI: 2 postýlky, 2 jídelní židličky, nočníky, vanička, branka na schodiště, vybavený koutek pro nejmenší děti, přebalovací pult, vybavená herna pro větší děti, knihovna, společenské hry.
Z dalšího vybavení pak ještě pračka se sušičkou v koupelně v přízemí, fén na vlasy. Nabízíme možnost zapůjčení kočárku pro miminka - hluboká/sportovní korba. Zádveří, které slouží jako šatna. Za zádveřím je pakdalší místnost, která slouží jako kočárkárna/lyžárna. Kola je možné nechávat v garáži (budova hned vedle chalupy). Přímo před chalupou je na léto připravena terasa s posezením, slunečníkem a grilem na dřevo nebo dřevěné uhlí. Z vnějšího vybavení objektu je k dispozici částečně zapuštěný, solárně vyhřívaný bazén, trampolína, hrací domek a badmintonové hřiště.

CHALUPA NA PRAMENECH ubytování v chalupě

​Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro až 17 osob ve 4 ložnicích. 
Přízemí: Prostorná kuchyň s velkou jídelnou, barovým pultem, kachlovými kamny s pecí a troubou. V této místnosti se nachází i hrací koutek pro nejmenší děti. Hned u kuchyně je oddělená komora s regály pro ukládání potravin. Společenská místnost, kde se nachází prostorný gauč, dětský multifunkční fotbálek, šipky a TV. V přízemí dále pokoj pro bezbariérové ubytování (2× jednolůžko - nabízí se pouze po domluvě). Patro: Pokoj č. 1: tři lůžka, komoda, stojan na oblečení. Pokoj č. 2: čtyři lůžka, komoda, stojan na oblečení. Pokoj č. 3: pět lůžek, komoda, stojan na oblečení. Pokoj č. 4: pět lůžek, komoda, stojan na oblečení.
V patře dále společná část s knihovnou a prostorem pro hraní stolních her. Sociální zařízení: 
V objektu se nachází celkem 3 koupelny a 3 WC. Přízemí: 1× koupelna s WC, vanou a bezbariérovým sprchovým koutem a pračkou. V patře: 2× koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, 2× samostatné WC s umyvadlem. 
Podlahové topení s elektrokotlem, kachlová kamna s pecí na pevná paliva (dřevo) - přikládání z chodby.

Okolí chalupy a Malá Morava

Resort Dolní Morava: visutý most pro pěší na světě. Sky Bridge 721 m, v nejvyšším bodě až 95 m vysoký od země. Resort dále nabízí celoročně množství sportovních, zážitkových a adrenalinových aktivit. Léto: Lanovka pro turisty, bikery i paraglidisty, Mamutíkov pro děti, Mamutí horská dráha, bobová dráha, lanové centrum, DiscGolfPark, PowerFan, Big swing, horolezecká věž, visutý most. Možnost koupání: z nejbližšího okolí koupaliště Králíky, přehrada Pastviny. V zimě vyhlášená lyžařská střediska Dolní Morava a Buková Hora. Rozhledny - Val, Klepý, Stezka v oblacích, Křížová hora, Suchý vrch, rozhledna na Křížové hoře. Dála pak v okolí například: Králická pevností oblast, Dělostřelecká tvrz HŮRKA - Vojenské muzeum Králíky, Zřícenina Nový hrad Hanušovice, Pivovarské muzeum a pivovar Holba. Velké Losiny - zámek, muzeum papíru, termální aquapark a mnoho dalšího.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NA PRAMENECH - Malá Morava

Nejbližší ubytování v Malé Moravě a okolí

Ubytování Malá Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah