CHALLET HORNÍ ORLICE - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chalet Horní Orlice nabízí ubytování v malebné a klidné přírodě v obci Horní Orlice v Jeseníkách. Kapacita chaty je dvě až deset osob. Chata disponuje obývací částí, kuchyní a dvěma ložnicemi. Obývací část je vybavena velkým a pohodlným gaučem, krbem, jídelním stolem a televizí se satelitním příjmem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a pračkou. Chata je vytápěna kachlovými kamny s kouřovým rozvodem (možnost do vytápění přímotopem). Dřevo do kamen se nachází v zadní části chaty.

Na zahradě je připravena terasa s grilem. Děti se mohou vyblbnout na pískovišti a houpačkách se skluzavkou. V letních měsících je možnost kontaktního grilu a nafukovací vířivky. V zimních měsících pak sněžnou frézou.

Parkování je možné přímo u chaty. Wi-Fi je pro běžné používání zdarma – prohlížení stránek 15Gb, stahování může být zpoplatněno (jdou zde jen mobilní data, vše se platí).

CHALLET HORNÍ ORLICE ubytování v chatě

Chata disponuje celkem dvěma ložnicemi, kde první ložnice je vybavena manželskou a jednolůžkovou postelí. Druhá ložnice je vybavena dvěma manželskými postelemi. Z obou těchto ložnic je přímí vstup na balkon. Další čtyři lůžka se nacházejí v mezipatře nad schody (průchozí, manželská postel 140 cm, nad ní jednolůžková postel a jedna samostatná jednolůžková postel).

Gastronomie

Kuchyň je vybavena elektrickou troubou s deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kapslovým kávovarem, lednicí a nádobím.

Okolí chaty a Červená Voda

Chalet Horní Orlice se nachází v obci Horní Orlice v Jeseníkách. V blízkém okolí se nacházejí turistické cíle Dolní Moravy a skiareálu Buková hora. Dále můžete vyrazit na bobovou dráhu, Stezku v oblacích nebo do Mamutíkova vodního parku.

Rezervovat ubytování v CHALLET HORNÍ ORLICE - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah