STARÁ ŠKOLA HEDEČ - Králíky

Více o pensionu

Popis ubytování

​Stará Škola Hedeč nabízí ubytováín v krásné klidné přírodě.

Tři prostorné apartmány v bývalých třídách staré školy s celkovou kapacitou 7 + 10 + 10 = celkem 27 lidí. Možnost pronajmout samostatně i jako celý objekt.
​V celé škole jsou k dispozici 3 prostorné apartmány. Salolnek, lyžárna a kolárna. Oplocená zahrada s dětským hřištěm a plynovým grilem. Parkování zdarma.
Naše škola je dokonalé místo pro rodinnou dovolenou, setkání kamarádů, zájmových spolků nebo teambuilding středně velkých firem.
K dispozici je celá řada vybavení pro všechny příležitosti. Po domluvě lze zajistit od snídaně po večeři v nedaleké restauraci. ​

STARÁ ŠKOLA HEDEČ ubytování v pensionu

APARTMÁN I. A- Až pro 7 osob. Apartmán až pro 7 osob. Jedna ložnice. Otevřený prostor s plně vybavenou kuchyní, jídelním stolem a klidovou zónou, rozkládací gauč. Sprchový kout, samostatné WC.
APARTMÁN II. A- Až pro 10 osob. Apartmán až pro 10 osob. Dvě samostatné ložnice, manželská postel s nebesy + rozkládací gauč. Plně vybavená kuchyně, jídelní stůl a klidová zóna. Prostorná koupelna s WC + další samostatné WC.
APARTMÁN II. B- Až pro 10 osob. Apartmán až pro 10 osob. Dvě samostatné ložnice + rozkládací gauč. Výhled na Kralický Sněžník. Plně vybavená kuchyně, jídelní stůl a klidová zóna. Prostorná koupelna s WC + další samostatné WC.

Rezervovat ubytování v STARÁ ŠKOLA HEDEČ - Králíky

Nejbližší ubytování v Králíkách a okolí

Ubytování Králíky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah