CHALUPA HEDEČ - Králíky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Hedeč se nachází na polosamotě v malebné vesničce Dolní Hedeč.

Nově zrekonstruované stoleté stavení nabízí ubytování pro 19 osob v 5 ložnicích. Zařízení je přizpůsobeno potřebám rodin s dětmi - chalupa je vytápěna podlahovým topením a najdete v ní hernu, postýlky, jídelní židličky a spoustu dalšího vybavení pro děti. Na zahradě na děti čekají prolézačky, pískoviště a trampolína. Na chalupě můžete využít WIFI internetové připojení.

Příjezdová cesta je udržována i v zimě.

V celé chalupě je zákaz kouření.

Domácí zvířátka k nám můžou po předchozí domluvě.

CHALUPA HEDEČ ubytování v chalupě

Vstupní hala slouží na odkládání a sušení bot a oblečení (její součástí je sušák na boty, věšáky a lavice). V zadné časti místnosti je technický koutek, ve kterém najdete i pračku a sušičku.

Nově zde najdete také saunu, WC a sprchový kout.

Kuchyň je plně vybavena. K dispozici je velká myčka, mikrovlnná trouba, elektrický sporák s indukční varnou deskou, 2× lednice s mrazničkou, varná konvice, tyčový mixér, elektrický šlehač, toustovač, remoska a presovač. Mycí prostředky a utěrky jsou v ceně pronájmu. V jídelně stojí dřevěný stůl, židle a lavice pro 12 lidí. K dispozici jsou 3 dětské jídelní židličky. V obývací části najdete kachlový krb (dřevo do krbu je v ceně pronájmu), plazmovou televizi a mini audio systém.

Hernu v tvoří samostatná místnost v přízemí. Najdete v ní hrací koberce, tabule na kreslení, dětský stolek a židle, houpačku, dětské knížky, hračky, stavebnice a stolní hry pro dospělé i děti. V herně i v celém přízemí je podlahové topení.

Koupelna v přízemí je velká, nabízí sprchový kout, vanu, umyvadlo se skříňkou, přebalovací pult a nočník. Vedle koupelny najdete samostatně stojící WC. Ručníky nejsou k dispozici.

Koupelna v poschodí je menší, nachází se v ní sprchový kout, WC, umyvadlo se skříňkou, nočník a přebalovací pult. Je zde také podlahové topení.

Ložnice v přízemí je vybavena manželským dvojlůžkem a patrovou postelí s rozšířeným spodním lůžkem (140×200 cm), skříní a komodou. Topení v této ložnici je podlahové se samostatnou regulací.

Ložnice v patře jsou 4, z nich dvě disponují 5 lůžky (manželské dvoulůžko a rozšířená patrová postel 140×200 cm) a dvě jsou dvoulůžkové (ve větší je postel 180×200 cm a v menší 140×200 cm). Na podlaze leží koberce, topí se radiátory. Na vyžádání zapůjčíme až4 dětské postýlky a peřinky (zapůjčení je zdarma). Povlečení je v ceně pronájmu.

Rezervovat ubytování v CHALUPA HEDEČ - Králíky

Nejbližší ubytování v Králíkách a okolí

Ubytování Králíky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah