DŮM NAD PRŽNEM - Pržno

Více o pensionu

Popis ubytování

Dům nad Pržnem je umístěn v kopcích valašské přírody a díky své poloze bez sousedů se můžete ponořit do všudypřítomného klidu přírody a soukromí, který nabízí. Ačkoliv se dům nachází na samotě, tak přesto je centrum obce vzdáleno jen několik minut pěší chůze.

​Náš dům může být i vaším výchozím bodem pro poznání golfových hřišť v okolí či dalších výletů do skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm, Pusteven, Jurkovičově rozhledny, ZOO Zlín, Zámek Vizovice, Velkých Karlovic atd. Ať se rozhodnete navštívit jakoukoliv světovou stranu, vždy naleznete zajímavost do 30 km od domu, kterou stojí za to zhlédnout.

DŮM NAD PRŽNEM ubytování v pensionu

​Rekreační dům k pronájmu poskytuje ubytování pro 2 až 14 osob v 6 ložnicích. Ložnice a pokoje: Dům disponuje celkem 6 ložnicemi. 1 - manželská postel (2 lůžka). 2 - manželská postel (2 lůžka). 3 - 1 jednolůžka a 1 patrová postel s možností výsuvu spodního lůžka (4 lůžka). 4 - 2 jednolůžka / lze dát k sobě a vytvořit manželskou postel (2 lůžka). 5 - manželská postel. 6 - 2 jednolůžka. Ložnice č. 6 je průchozí s ložnicí s č. 5. K dispozici máme zdarma 2 dětské postýlky. Do každého z pokojů lze umístit dětskou postýlku.

Rezervovat ubytování v DŮM NAD PRŽNEM - Pržno

Nejbližší ubytování Pržno a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah