HOTEL MAGISTR VSETÍN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nabízíme Vám ubytování v klidném historickém centru Vsetína. Samozřejmostí je vlastní uzavřené parkoviště přímo u vchodu do hotelu. Příjemné venkovní posezení v teplých měsících roku nabízí letní zahrádka.
Disponujeme ubytovací kapacitou 19 pokojů s celkovým počtem 38 lůžek. Snídani podáváme v klimatizované zimní zahradě. Hotel Magistr nabízí také pronájem vinného sklepa pro pořádání společenských akcí a podobných událostí.

HOTEL MAGISTR VSETÍN ubytování v hotelu

Hotel nabízí k dispozici nově zrekonstruovaných 8 jednolůžkových, 9 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány. Jsou zařízeny v elegantním a vzdušném stylu, pro příjemný pocit zákazníka. Pokoje jsou standardně vybaveny televizí, koupelnou, WC, Wi-Fi připojením, vysoušečem vlasů a kosmetikou značky Cotril. Přidaný komfort zajišťuje damaškové povlečení.

Nabízíme pokoje s masážním sprchovým panelem a také jeden pokoj s perličkovou vanou. Apartmán je vybaven masážní vanou. Pokoje jsou rozmístěny ve dvou poschodích hotelu a jejich výhled je situován na historické náměstí, vsetínský zámek, nebo do klidové zadní části hotelu. Podkrovní apartmán je vhodný až pro 5 osob.

Nový APARTMÁN No. 300 je také podkrovní, má samostatný vchod a je vybaven sprchovým koutem a posilovacím strojem.

Hotel nabízí možnost zapůjčení dětské postýlky.

Gastronomie

Kavárna a bar Magistr nabízí příjemné a vzdušné prostředí stylu „provence“. Je vhodná pro příjemné posezení s přáteli, či pro obchodní schůzky nebo také k posezení jen tak.
Kavárna a bar Magistr nabízí kávu oblíbené značky Illy, výběr z kvalitních čajů, osvěžující domácí limonády, míchané alkoholické i nealkoholické nápoje, točené pivo i kvalitní moravská vína. Chladící vitrína nabízí zákusky, dezerty a v nabídce jsou také chutné panini.

Rezervovat ubytování v HOTEL MAGISTR VSETÍN

Nejbližší ubytování ve Vsetíně a okolí

Ubytování Vsetín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah