APARTMÁN MAREK HÝŽA - Vsetín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Marek Hýža je nový luxusní nekuřácký apartmán s balkónem zřízený v roce 2018 o nadstandardní velikosti 54 m2 a nachází se přímo ve Vsetíně poblíž centra města. Apartmán má dva samostatné neprůchozí pokoje a poskytuje ubytování pro 1 - 4 osoby.

Apartmán Marek Hýža je nový nekuřácký apartmán zřízený v roce 2018 o nadstandardní velikosti 54 m2 a nachází se přímo ve Vsetíně poblíž centra města. Ubytování poskytujeme pro 1 - 4 osoby. Apartmán má dva samostatné neprůchozí pokoje a každý si může vybrat kde bude spát. V případě ubytování pouze jedné osoby, nebo páru, který bude chtít spát na manželské posteli bude druhý pokoj uzamčený! V případě dvou a více osob např. na služební cestě může mít každá osoba svůj pokoj a využije dle svého výběru jedno lůžko. Větší pokoj má velkou luxusní ručně kovanou manželskou postel od českého výrobce a má vstup na balkón. Menší pokoj má dvě samostatné kvalitní bukové postele od renomovaného českého výrobce. Dále se můžete těšit na LED televizi s plochou obrazovkou. V každém pokoji je počítačový stůl a kancelářská židle. Máme pro Vás rychlé WI-FI na optické síti ZDARMA a možnost bezplatného parkování je 100 metrů od aparmánu. Apartmán má moderní koupelnu s hlubokou sprchovou vaničkou a WC. K dispozici má každý host osušku, tekuté mýdlo, toalení papír a fén na vlasy. Místnosti apartmánu jsou světlé a vzdušené. Apartmán je zařízen v moderním stylu a má vlastní plnohodnotnou kuchyň s kávovarem, lednicí s mrazícím boxem, varnou konvicí, kombinovaným sporákem s elektrickou troubou, talíře, hrníčky, sklenice, příbory, hrnce, skleněný pekáč, odkapávač, jar, houbička na nádobí... Můžete si vařit své oblíbené pokrmy. Kuchyň má i kvalitní stůl a čtyři pohodlné židle. Cca 200 metrů od apartmánu se nachází pěkný park s dětským hřištěm. Ve Vsetíně je velké množství cyklostezek, máte možnost minigolfu, boulingu, plavání v plaveckém bazénu... Cca 100 metrů od apartmánu je supermarket COOP a hospůdka. Hosté, kteří apartmán navštívili si ho velmi pochvalovali a říkali, že nás rádi opět navštíví.

APARTMÁN MAREK HÝŽA ubytování v apartmánu

Větší pokoj je s balkónem a luxusní ručně kovanou velkou manželskou postelí, stolkem k PC a kancelářskou židlí, šatní skříní, komodou, a nočními stolky. Pokoje jsou vzdušný a velice prostorné. Menší pokoj obsahuje dvě kvalitní bukové postele oddělené nočním stolkem a je také vybaven šatní skříní, počítačovým stolem a kancelářskou židlí. K dispozici máte LED televizi s plochou obrazovkou.

Recepce

Každý den je možné se ubytovat od 16:00 do 22:00 (dle telefonické dohody!) Případně výjmečně Vás ubytujeme i později. Nutno telefonicky dohodnout předem! Nikdo není přítomný, klíče se předají na přesný čas. Případně je třeba sdělit přibližný čas a jak dorazíte na místo, můžete zavolat a dorazíme na místo za cca 10 minut od Vašeho zavolání. Telefon na nás naleznete přimo na dveřích u vchodu do budovy. Není problém přijet předat klíče kdykoliv i v čase po 22:00 večer, ale musíme mít informaci v kolik dorazíte a musíte nám potom zavolat jak budete na místě. Případně můžete napsat email s přibližným časem, kdy dorazíte. Jak dorazíte, tak zavoláte a za 10 minut Vám předáme klíče. O víkdendu pokud nebudeme mít zrovna hosty, kteří musí opustit aparmán můžeme ubytovat i po 8:00 ráno. Nutno předem domluvit! Ve výjmečných případech pokud nebudeme mít zrovna hosty umožníme pozdější opuštění pokoje. Pokoj je nutné jinak opustit do 10:00 druhý den.

Gastronomie

Jídlo nepodáváme a nenabízíme. K dispozici máte plně vybavenou kuchyň: kombinovaný sporák s elektrikou troubou, lednice s mrazákem, kávovar, varná konvice, hrnce, talíře, příbory, skleněný pekáč... . . Pánev je možná za vratnou zálohu 1000 Kč z důvodu možného poškrábaní pánve hostem! Díky vlasní kuchyni si můžete uvařit to co máte rádi.

Okolí apartmánu a Vsetín

Vsetín se nachází v srdci Valašska. Naleznete zde spoustu cyklostezek okolo valašské přírody. Blízkém okolí cca 25 km se nachází několik lyžařských areálů, kde je možné lyžovat. V letních měsících můžete navštívit koupaliště, zahrát si tenis, jezdit na kolečkových bruslích podél řeky Bečvy. Můžete navštívit vsetínský zámek. Máme zde pivovar a plno dětských hřišť. Nedaleko našeho aparmánu je pakr s dětským hřištěm. Jedná se o klidnou lokalitu v blízkosti centra města. V docházkové vzdálenosti se nachází supermarket COOP a PENNY MARKET.

Okolí je velmi klidné vhodné i pro rodiny s dětmi. Nedaleko se nachází park cca 300 metrů od aparmánu, kde je i spoustu vyžití pro děti. Cca 200 metrů od apartmánu je hospůdka, cca 150 metrů od aparmánu je supermaket COOP, cca 800 metrů je PENY market, cca 100 metrů je večerka. Centrum města je dostupné cca 15 minut chůzi pěšky. Velmi klidná lokalita poblíž centra města.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MAREK HÝŽA - Vsetín

Nejbližší ubytování ve Vsetíně a okolí

Ubytování Vsetín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah