CHALUPA BYSTŘIČKA - Vsetín

Více o chalupě

Popis ubytování

Jedná se o rekreační dům, který má přízemí a dvě patra. Objekt není určen pro oslavy. Pouze pro rekreaci. Součástí zahrady o rozloze 4000m² je altánek na posezení, hospodářská budova s dalšími čtyřmi místnostmi jako zázemí pro tři terasy. Na pozemku se nachází z části ovocné stromy, jehličnaté a okrasné, rododendrony ad. Z větší části je zahrada ve svahu. Z objektu je krásný výhled z jedné strany na vesnici a ze dvou stran do lesa. Kolem je les, nádherná louka nad objektem.

Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 2 až 11 osob v 6 ložnicích. Rozdělení objektu: Dům má celkem 8 pokojů, z toho šest ložnic. V přízemí se nachází dva pokoje, kuchyňka, koupelna se sprchou a neckami, WC a hospodářská místnost. V prvním patře je větší kuchyň s možností spaní pro dvě osoby. Obývák s jídelním stolem a ložnice se spaním pro dvě osoby. Součástí 1. patra je také koupelna s vanou, WC, špajz a šatna. Ve druhém patře jsou čtyři ložnice, zvlášť půda na pověšení prádla. Do pokojů jsou potřeba přezůvky. V celém objektu je zákaz kouření. Objekt není určen pro oslavy, pouze pro rekreaci. Sociální zařízení: Objekt má dvě koupelny a dvě WC. Každé patro má zvlášť elektrický akumulační ohřev vody na 160 l. V přízemí je koupelna se sprchovým koutem a neckami, vyhřívaná podlaha, topný žebřík, dekorativní starožitná lázeňská kamna. V prvním patře je koupelna s vanou a WC, topný elektrický žebřík. Ve druhém patře je pouze suché wc. Vytápění: Objekt má vytápění elektrickými přímotopy a pak jsou v každé místnosti kamna, či krb. Vše starožitné. V přízemí jsou francouzská krbová kamna Goodin stará 150 let. V prvním patře v kuchyni původní kachlová kamna s dvěma troubama. V obýváku Americká krbová kamna American Heating no14. V jídelně původní kachlová kamna. Ve druhém patře americká kamna. Vše plně funkční. Možnost přikládání dřeva, uhlí a u amerických kamen také koks.

CHALUPA BYSTŘIČKA ubytování v chalupě

​Přízemí: apartmán 2+1, Apartmán s jednou ložnicí, obývákem s rozložitelným gaučem, kuchyňkou, koupelnou, wc a hospodářská místnost. 1. patro, apartmán 3+0, Apartmán s postelí v kuchyni, postel obývací pokoj, jídelna. Koupelna, wc, komora na jídlo, šatna. 2. patro, apartmán 4+2, Apartmán 2. patro se třemi ložnicemi. Jedna je menší pro jednu osobu. V jedné je rozložitelný gauč. Na patře není koupelna a pouze suché wc

Gastronomie

K dispozici dvě kuchyně, které mají nové stylové kuchyňské linky od Oresi. V každé kuchyni je myčka, dřez, trouba, mikrovlnná trouba, varná deska. Vše je kombinované s původní starožitnou kuchyní.

Rezervovat ubytování v CHALUPA BYSTŘIČKA - Vsetín

Nejbližší ubytování ve Vsetíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah