CHATA ORLÍK - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Orlík se nachází na Dolní Moravě v překrásné poklidné přírodě na kraji lesa s výhledem na protější sjezdovky a Skywalk. U nás se budete cítit jako na samotě u lesa. Ano i taková místa je možné na Dolní Moravě stále najít. Ubytování je k dispozici až pro 22 osob se zajištěním veškerého komfortu. K pronájmu jsou nabízeny dva zcela samostatné apartmány – A a B. Každý z nich má samostatný vchod s vlastním zázemím.
Vybavení chaty
Vybavení apartmánu & . 34; A& . 34; 1× plně vybavená kuchyňka se sklokermaickou deskou a elektrickou troubou, ledničkou a mrazákem, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. 1× jídelna pro 12 osob s propojenou společenskou místností, gaučem, TV, SAT a krbem. K dispozici je dětská jídelní židlička i dětská postýlka.
Vybavení apartmánu & . 34; B& . 34; 1× plně vybavená kuchyňka s jídelním koutem, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, ledničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. K dispozici je dětská jídelní židlička i dětská postýlka. 1× jídelna pro 8 osob s propojenou místností, gaučem a TV.
Klientům je k dispozici bezdrátový internet Wi - Fi zdarma.
U chaty je k dispozici pro každý apartmán venkovní posezení s možností grilování a samostatná venkovní terasa s posezením. Venkovní bazén, pingpongový stůl, či trampolína pro děti. Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 22 osob v 6 ložnicích.

CHATA ORLÍK ubytování v chatě

Ubytování v apartmánu & . 34; A& . 34;
K dispozici jsou 2× dvoulůžkové pokoje, 1× třílůžkový pokoj s možností 2 přistýlek a jeden rodinný pokoj pro 5 osob s balkonem. Po dohodě je možné připravit i dětskou postýlku.
Ubytování v apartmánu & . 34; B& . 34; V této části chaty jsou zařízené 2 čtyřlůžkové pokoje.
Sociální zařízení: 
apartmán & . 34; A& . 34; 2× sociální zařízení, 3× sprcha a sauna pro 6 osob.
apartmán & . 34; B& . 34; 2× sociální zařízení, 2× sprcha.
Vytápění: 
Topení je řešeno plně automatickým kotlem na uhlí, tj. kotel nepotřebuje žádnou Vaši údržbu. Apartmán B má v přízemí podlahové vytápění.

Rezervovat ubytování v CHATA ORLÍK - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah