APARTMÁNY NOVÁKOVI - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Novákovi poskytují ubytování v nových apartmánech v obci Dolní Morava v blízkosti Přírodní rezervace Kralický Sněžník, svou polohou vhodný pro pěší a cykloturistiku, v zimním období lyžování.

Apartmány Novákovi nabízí ubytování na Dolní Moravě. Užijete si soukromí moderních apartmánů jen 300 metrů od vyhledávaného Relax a sport resortu Dolní Morava. Předejděte atmosféře velkých přeplněných hotelů klidným soukromím.

Apartmány mají přichystané ubytování pro 2, 4 nebo 6 osob. Nacházíme se nejen v centru dění pro milovníky zimních sportů. Od nás to máte jen kousek také na Kralický Sněžník či Pastvinskou přehradu. V apartmánech si pak můžete zpříjemnit pobyt sledováním TV se satelitem, WIFI anebo si udělat kávu či něco dobrého na zub ve vlastní vybavené kuchyni.

APARTMÁNY NOVÁKOVI ubytování v apartmánu

Apartmán 2 lůžkový - 1 pokoj se 2 lůžky.

Apartmán 4 lůžkový - 1 pokoj se 4 lůžky.

Apartmán 6 lůžkový - 2 ložnice dvoulůžkové a kuchyňka s 2 přistýlkami a balkonem.

V apartmánech jsou vybavené kuchyně, vlastní soc. zařízení, BTV, satelit. U vstupu mají lyžárnu, kde je možno také uložit kola a sušit oblečení.

Okolí apartmánu a Dolní Morava

V okolí je možno provozovat letní a zimní sporty zejména lyžování a turistiku, navštívit Muzeum opevnění, rozhlednu na Křížové Hoře a Suchém Vrchu, klášter Hora matky Boží, město Králíky, Pastvinskou přehradu, muzeum řemesel Letohrad a další.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NOVÁKOVI - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah