APARTMÁN VĚTRNÍK - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Větrník nabízí ubytování v resortu Dolní Morava.

Apartmán Větrník se nachází 300 m od sjezdovky a penzionu Jiřinka s restaurací v resortu Dolní Morava. Ubytování v moderně zařízených tří až šestilůžkových apartmánech s balkónem nebo terasou. K dispozici je také kolárna / lyžárna a nabíjení elektrokol nebo elektromobilů. Parkování přímo před domem. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁN VĚTRNÍK ubytování v apartmánu

K dospozici je 1 třílůžkový, 4 čtyřlůžkové a 3 šestilůžkové apartmány (se dvěma ložnicemi). Každý apartmán je vybaven připojením k internetu, TV, kuchyňkou s lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Každý apartmán má vlastní balkón nebo terasu.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Nejbližší restaurace se nachází v penzionu Jižinka 400 m od ubytování. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňku přímo v apartmánu.

Okolí apartmánu a Dolní Morava

Resort Dolní Morava nabízí švelké množství aktrakcí pro děti i dospělé. Najdete zde zjezdovky, bovovou dráhu, lanové centrum, venkovní bazén s wellness, tenisové a volejbalové kurty, dětská hřiště i trampolínu. V okolí se dá provozovat turistika a cyklistika.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN VĚTRNÍK - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah