APARTMÁNY CHATA VEČERNICE - Králíky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Chata Večernice nabízí ubytování v klidné části obce, nedaleko resortu Dolní Morava.

Apartmány Chata Večernice nabízejí ubytování v pěti moderně zařízených apartmánech. Součástí vybavení je kolárna, lyžárna, nabíjení elektrokol nebo elektromobilů. Parkování přímo u chaty. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁNY CHATA VEČERNICE ubytování v apartmánu

K dispozici je 1 devítilůžkový apartmán s krbem, saunou, koupelnou, dvěma WC, třemi ložnicemi a plně vybavenou kuchyní. Z obývací části je vstup na terasu s posezením. Dále jsou k ubytování připraveny 4 čtyřlůžkové apartmány s oddělenou ložnicí, obývací částí s TV s kuchyňským koutem. Každý apartmán má vlastní koupelnu s WC a vstup na balkon.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mohou využít zařízenou kuchyňku přímo v apartmánu. Nejbižší restaurace je vzdálena 500 m od chaty.

Okolí apartmánu a Králíky

Chata se nachází v blízkosti resortu Dolní Morava, který nabízí vyžití pro děti i dospělé. Kromě sjezdovek zde najdete bobovou dráhu, lanové centrum, vodní park, lesní zážitkový park či dětské hřiště. Hosté mohou využít také venkovní bazén a tenisové kurty u penzionu Jiřinka. V okolí lze provozovat cykllistiku a turistiku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY CHATA VEČERNICE - Králíky

Nejbližší ubytování v Králíkách a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah