ROUBENKA ARCHA DOLNÍ MORAVA

Více o chalupě

Popis ubytování

​Archa je nově postavená dřevostavba z jesenických smrků. Zkušení stavitelé ji vystavěli v tradičním zdobném duchu a zasadili do nádherné lokality v údolí monumentálního masivu Králického Sněžníku. Chalupa se nachází v klidné části obce a přitom pouhých 150m od sjezdovky U Slona, bobové dráhy, restaurace či půjčovny lyží, koloběžek a kol. Archa je vhodná pro Vás, kdo milujete hory, sport, adrenalin, ale i klid jedinečné horské přírody a přitom uvítáte možnost ubytování v soukromí mimo shon hotelů.
Chalupa je příjezdná po nové asfaltové cestě a svým návštěvníkům nabízí parkování přímo na pozemku (nájezdu k domu).

ROUBENKA ARCHA DOLNÍ MORAVA ubytování v chalupě

Srdcem chalupy je velká společenská místnost s plně vybavenou kuchyní, obřím masivním stolem a společenskou částí s televizí. Samozřejmostí je wifi připojení s pokrytím celého objektu. Objekt má obrovskou terasu s výhledem na rozhlednu Klepáč, stezku v oblacích a Králický Sněžník. V obývací části společenské místnosti je velká moderní televize s množstvím programů (O2TV, SkyLink), rádiopřijímač, CD a DVD přehrávač a zesilovač s audio-soustavou Bose. V objektu je dále pračka. Na terase je k dispozici elektrický gril.
K dispozici jsou 3 ložnice se 2, 4 a 6 lůžky a v případě potřeby lze využít i rozkládací sedací soupravu ve společenské místnosti. Každá ložnice disponuje vlastním sociálním zařízením s toaletou a sprchovým koutem.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyň nádobím i spotřebiči jako lednice, myčka, mikrovlná trouba, varná deska, trouba na pečení, toustovač, varná konvice, digestoř, kávovar. Archa disponuje plně vybavenou kuchyní, nicméně v blízkém dosahu (do 200m) od objektu jsou pizzerie Terezka, restaurace Na rozcestí, bufet u Svahu, kiosek Vagus (občerstvení a půjčovna) a pivní bar Kulaťák.

Okolí chalupy a Dolní Morava

Lyžování - stanice sjezdovky U Slona je vzdálena 150m od chalupy. Za dobrých sněhových podmínek lze ke sjezdovce a zpátky k domu sjet na lyžích.
Cyklistika - region nabízí nepřeberné množství tras pro milovníky kol; ti, kdo mají rádi adrenalin se vyžijí na síti single-trailů různé obtížnosti.
Adrenalin - bobová dráha s nástupní stanicí 150m od domu.
Horský resort Dolní Morava dále nabízí řadu atrakcí jakými jsou např. : stezka v oblacích Sky walk, nejdelší visutou lávku světa Sky bridge 721, mamutí horskou dráhu, Mamutíkův vodní park, dětský park Amálka, Stamichmanovu štolu, lanový a adrenalinový park a mnoho dalších.
Masiv Králického Sněžníku poskytuje jedinečnou možnost pro provozování horské turistiky různé náročnosti v létě pěšky, v zimě na běžkách, sněžnicích či ski-alpech. Širší okolí pak vybízí k návštěvě klášteru Hedeč, vojenského muzea v Králíkách, Kramářovy vily na Suchém vrchu, kaple Svatá trojice nebo mnoha objektů z linie vojenského opevnění.
Horský resort Dolní Morava je rovněž rájem paraglidingu a každoročně se v něm koná řada kulturních i sportovních akcí (koncerty, závody horských kol, Spartan race apod.).

Rezervovat ubytování v ROUBENKA ARCHA DOLNÍ MORAVA

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah