PRIMAVERA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Primavera - Castle view apartments se nachází 1,6 km od centra Prahy a nabízí zahradu a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Mezi zajímavosti v okolí patří Pražský hrad vzdálený 5 minut chůze, Karlův most vzdálený 10 minut chůze a Pražský orloj. Letiště Václava Havla Praha je vzdálené 12 km.
Třináct jedinečných apartmánů jen pár kroků od Pražského hradu v Nerudově ulici na Malé Straně. Ubytování přímo na Královské cestě v historickém domě U Zlaté Podkovy, který v 18. století navštěvoval sám Giacomo Casanova. Butikové apartmány v historickém domě z 15. století, který Vám poodhalí část historie staré Prahy. Bezplatné Wi-Fi připojení v celém domě. Ideální lokalita pro poznávání historického centra města. V těsné blízkosti ubytování je Pražská hrad, kostela sv. Mikuláše, Karlův most, Nový Svět, Petřínské sady, Strahovský klášter a mnoho dalších památek.

PRIMAVERA ubytování v hotelu

Apartmány jsou zařízené v moderním stylu a mají plně vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem. Apartmány Deluxe nabízejí krásný výhled do ulice Nerudova a průhledem ulicí Jánský vršek dohlédnete na Petřínské sady, podkrovní apartmány Executive nabízejí výhled na Pražský hrad a malebné střechy Malé Strany. V apartmánech Superior jsou původní klenuté stropy. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou.

Rezervovat ubytování v PRIMAVERA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah