HOTEL RED LION - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace.
DŮM U ČERVENÉHO LVA – Čtyřhvězdičkový hotel v budově historického měšťanského domu situovaného v jádru Prahy, přímo na staré "Královské cestě" v bezprostřední blízkosti hlavní vstupní brány do Pražského hradu a pár minut od Karlova mostu.

Čtyřhvězdičkový hotel v budově historického měšťanského domu situovaného v jádru Prahy, přímo na staré "Královské cestě" v bezprostřední blízkosti hlavní vstupní brány do Pražského hradu a pár minut od Karlova mostu. První historické písemné záznamy o budově pocházejí z 15. století. Z období gotiky se zachovaly sklepní prostory kde je umístěna restaurace a vinárna, renesanci představují malované trámové stropy v restauraci v přízemí a některých pokojích. V letech 1994-95 proběhla náročná rekonstrukce při níž byly věrně zrestaurovány všechny historické prvky, které byly citlivě doplněny luxusním zařízením moderní doby. Autentičnost historie je zdůrazněna i originály starožitného nábytku vybíraného s pečlivým přístupem k individualitě jednotlivých pokojů.

HOTEL RED LION ubytování v hotelu

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace.
Hotel U Červeného lva nabízí ubytování v dvoulůžkových pokojích a dvoupokojových apartmánech s příslušenstvím s vanou či sprchou, minibarem, fénem, trezorem, TV/SAT a telefonem. Některé pokoje nabízejí unikátní výhled na část areálu Pražského hradu, Královskou cestu či Petřín.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Jste srdečně zváni k návštěvě restaurace U Červeného Lva s širokým výběrem specialit české i mezinárodní kuchyně. Restaurace nabízí možnost uspořádání svatebních hostin a jiných oslav. Kapacita restaurace je 25 osob. V letních měsících je hostům k dispozici venkovní zahrádka. V sklepních prostorech pod gotickými klenutými stropy se nachází vinárna s restaurací s kapacitou 42 osob.

Okolí hotelu a Praha

Čtyřhvězdičkový Hotel U Červeného lva v budově historického měšťanského domu situovaného v jádru Prahy, přímo na staré "Královské cestě" v bezprostřední blízkosti hlavní vstupní brány do Pražského hradu a pár minut od Karlova mostu.

Rezervovat ubytování v HOTEL RED LION - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah