NOBLES APARTMENTS - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Nobles Apartments se nachází přímo v centru historické Prahy. Ubytování se nachází v budově z roku 1425 v Praze na Malé Straně, 300 metrů od katedrály sv. Víta. Všechny stylově zařízené apartmány mají posezení, kuchyni se sporákem, myčkou nádobí, topinkovačem, lednicí, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, ložní prádlo a koupelnu se sprchou. Bezplatné Wi-Fi připojení. V okolních historických ulicích najdete různé restaurace, obchody a kavárny. Oblast je oblíbená pro pěší turistiku. Nobles Apartments (Janský Vršek 10) leží 400 metrů od Pražského hradu a jen 900 metrů od Karlova mostu. K dispozici je placené parkoviště (nutná rezervace).

NOBLES APARTMENTS ubytování v apartmánu

K ubytování nabízíme 7 apartmánů různého typu v jedné budově. Romantický apartmán s terasou pro 2 až 4 osoby, Třípatrový rodinný apartmán pro 2 až 6 osob v podkroví a 5 apartmánů pro 2 až 4 osoby v přízemí, prvním a druhém patře.
Vybavení pokojů: Příslušenství na přípravu čaje a kávy, Klimatizace, Kuchyňský kout, Lednička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Mikrovlnná trouba, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Topení, Satelitní programy, Kabelové programy, Koberec, TV s plochou obrazovkou, Soukromý vchod, Zvuková izolace, Dlážděná/Mramorová podlaha, Rychlovarná konvice, Kuchyňské potřeby, Skříň nebo šatna, Varná deska, Vhodné pro alergiky, Čisticí prostředky, Kávovar, Povlečení, Jídelní stůl, Dětská jídelní židlička, Vyšší patra jsou dostupná výtahem, Apartmán v budově, Věšák na oblečení, Rozkládací pohovka

Rezervovat ubytování v NOBLES APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah