RESIDENCE 44 - Praha

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Nabízíme tiché a útulné apartmány v pěší blízkosti od centra Prahy. V naší nabídce najdete jak kompletně vybavený rodinný apartmán s kuchyňskou linkou, tak i malé útulné apartmány bez kuchyňské linky. Všechny naše apartmány mají prostorné a pohodlné postele velikosti Queen Size, nebude vám zde chybět ani povlečení na postel a ručníky.

RESIDENCE 44 ubytování v aparthotelu

Malý dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Ekonomické studio ve stylu hotelového pokoje. Apartmány jsou vybaveny mini ledničkou a kávovarem. Také pro pohodlí hostů v apartmánu je k dispozici trezor pro bezpečnost dokumentů a cenností, žehlička, žehlicí prkno a TV. V koupelně je fén. V apartmánu se mohou ubytovat až 2 hosté (postel 160×200 ). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány
Studiový apartmán
Komfortní studio s plně vybavenou kuchyní, včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní na vaření. Kuchyň je vybavena 2 indukčními plotýnkami, mikrovlnnou troubou, malou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a TV. V apartmánu se mohou ubytovat až 2 hosté (postel 160×200 ). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Apartmán Deluxe
Komfortní apartmán Deluxe s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní na vaření. Kuchyň je vybavena 2 indukčními plotýnkami, mikrovlnnou troubou, malou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a TV. V apartmánu se mohou ubytovat až 2 hosté (plná postel 160×200 ). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Apartmán Standard
Standardní studio s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní. Kuchyň je vybavena 2 indukčními plotýnkami, mikrovlnnou troubou, malou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, žehličkou, žehlicím prknem a TV. V apartmánu se mohou ubytovat až 2 hosté (postel 160×200 ). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Rodinný pokoj Standard
Prostorný dvoupokojový byt s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní. Kuchyň je vybavena 4 plotýnkovým indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, myčkou, prostornou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a dvěma televizory. V apartmánu se mohou ubytovat až 4 hosté (postel v ložnici 160×200 a rozkládací pohovka 160×200 v obývacím pokoji). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Apartmán Superior
Útulné klimatizované studio s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní. Kuchyň je vybavena 2 indukčními plotýnkami, mikrovlnnou troubou, malou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a TV. V apartmánu se mohou ubytovat až 2 hosté (postel 160×200 ). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Rodinný pokoj Deluxe
Prostorný dvoupokojový byt s klimatizací v ložnici, s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní na vaření. Kuchyň je vybavena 4 plotýnkovým indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, myčkou, prostornou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a dvěma televizory. V apartmánu se mohou ubytovat až 4 hosté (postel v ložnici 160×200 a rozkládací pohovka 160×200 v obývacím pokoji). Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány.
Rodinný pokoj Superior
Jedinečný luxusní byt v nejvyšším patře se dvěma klimatizacemi v ložnici a obývacím pokoji, s plně vybavenou kuchyní včetně veškerého potřebného kuchyňského náčiní na vaření. Kuchyň je vybavena 4 plotýnkovým indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, myčkou, prostornou lednicí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pračka a vysoušeč vlasů. Apartmán je dále vybaven trezorem pro bezpečnost dokumentů a cenností našich hostů, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlicím prknem a dvěma televizory. Podkrovní strop v obývacím pokoji dodává zvláštní kouzlo tomuto apartmánu, který pojme až 4 osoby (postel v ložnici 160×200 a rozkládací pohovka 160×200 v obývacím pokoji). V apartmánu je k dispozici ložní prádlo a ručníky.

Okolí aparthotelu a Praha

Rezidence 44 nabízí skvělé ubytování kousek od centra Prahy v dosahu veškeré občanské vybavenosti a historických památek. Naše Residence je skvělou volbou pro hosty, které zajímají historické památky a divadla, jídlo a pivo, procházky, nakupování.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE 44 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah