RESIDENCE 3DOMY - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vítejte v 3D apartments Praha 8 Karlín, umístěném v bezprostřední blízkosti centra Prahy. Od nás budete mít blízko za krásami a pamětihodnostmi Prahy, na výstavu, koncert či za obchodem.

Vítejte v 3D apartments Praha Karlín, která se nachází v bezprostřední blízkosti centra Prahy. Připravili jsme pro Vás ubytování ve 48 komfortních plně zařízených apartmánech s veškerým soukromím a pohodlím, na které jste zvyklí z domova. Součástí každého apartmánu je 1 nebo více ložnic a obývací pokoj s pohodlnou rozkládací pohovkou včetně kvalitní matrace užívanou jako přistýlka pro 1-2 osoby a s plně vybaveným kuchyňským koutem. Každý apartmán má jižně orientovaný balkón, LCD televizor se základní nabídkou kabelových programů UPC a zdarma Wi-Fi připojení k internetu.

Načerpejte energii pro Vaše pražské výpravy ve Wellness studiu s bazénem (17,5 m) a po dlouhém dni si přijďte odpočinout a vychutnat chvilku klidu v sauně, whirlpoolu anebo parní lázni. Ať už jste v Praze obchodně, na kongresu, jako turista nebo za kulturou, 3D apartments budou po tuto dobu Vaším domovem. Od nás budete mít všude blízko - ať už za krásami Prahy, na výstavu, koncert nebo za obchodem. Za Vašimi zájmy se dostanete krásnou procházkou, na kole, tramvají nebo metrem (stanice Křižíkova 100m). Naše recepce se o vás postará denně v době od 8. do 20. hodiny. Po této době se o Vás postará naše Security Service, která Vás ubytuje při Vašem pozdním příjezdu. Můžete se těšit na profesionální služby, individuální přístup i netradiční zážitky, které Vás nabijí energií na každý den.

RESIDENCE 3DOMY ubytování v apartmánu

Nabízíme Vám pronájem následujících typů apartmánů:

Suite Double: předsíň, ložnice s manželskou postelí, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC v jednom, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, balkónem a rozkládací pohovkou s kvalitní matrací s možností až 2 přistýlek za poplatek - nutno rezervovat předem.

Large Suite: předsíň, 1. ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice s jedním lůžkem, koupelna s vanou, WC zvlášť, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, balkónem a rozkládací pohovkou s kvalitní matrací s možností až 2 přistýlek za poplatek - nutno rezervovat předem.

Grand Suite: předsíň, 1. ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice s dvěma samostatnými lůžky nebo s dvoulůžkem, koupelna s vanou, WC zvlášť, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, balkónem a rozkládací pohovkou s kvalitní matrací s možností až 2 přistýlek za poplatek - nutno rezervovat předem.

Superior Suite: Dvoupodlažní mezonetový apartmán s celkem 4 ložnicemi - všechny s manželskou postelí a 2 koupelnami - na každém podlaží vždy 2 ložnice, 1 koupelna a 1 šatna, v nižším podlaží se nachází společný velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, balkónem a rozkládací pohovkou s kvalitní matrací s možností až 2 přistýlek za poplatek - nutno rezervovat předem.

Recepce

denně od 8. hodiny do 20. hodiny

Po této době se o Vás při Vašem pozdním příjezdu postará naše Security Service.

REZERVACE NA TENTÝŽ DEN MŮŽE BÝT PROVEDENA NEJPOZDĚJI DO 18,00 HOD. TÉHOŽ DNE.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE 3DOMY - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah