HOTEL KARLIN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Karlin je synonymem pro eleganci a pohodlí. S ubytováním, které spojuje moderní pokoje s historickým šarmem Karlína, vám nabízíme nejen pokoj, ale i zážitek. Užijte si bezkonkurenční pohostinnost a perfektní polohu pro prozkoumání nezapomenutelných památek Prahy.

V hotelu Karlin není recepce. Check-in můžete udělat pohodlně i z domova přes Váš mobilní telefon a při příjezdu už vás nic nebude zdržovat v prozkoumávání města.

Konkrétně se hotel nachází na Sokolovské ulici 161/71 v blízkosti řeky Vltavy. Tato lokalita je výhodná pro turisty i obchodní cestující, protože nabízí snadný přístup k centru města, historickým památkám a obchodním čtvrtím.

Díky své poloze v Karlíně je hotel dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, a to jak tramvajemi, tak i metrem. Zároveň je možné pěšky nebo veřejnou dopravou snadno dostat se do centra Prahy s jeho slavnými památkami, obchody a restauracemi.

Celkově lze říci, že poloha hotelu Karlín nabízí kombinaci klidného prostředí na okraji řeky a snadné dostupnosti do rušného centra města, což činí z tohoto místa ideální výchozí bod pro objevování krás Prahy.

HOTEL KARLIN ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Pokoje v hotelu jsou vybaveny posezením. Všechny pokoje mají rychlovarnou konvici a malou lednici. Některé pokoje mají balkon. Pokoje typu Deluxe jsou vybaveny klimatizací.

Recepce

V hotelu není recepce přítomná. Vstup do hotelu je možný 24/7.

Rezervovat ubytování v HOTEL KARLIN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah