CASA ITALIA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Residence Casa Italia nabízí ubytování apartmánového typu v italském stylu. 14 apartmánů je velmi vkusně zařízeno s italskýn šarmem a desingem, který ale respektuje historický ráz prostředí. Residence Casa Italai se nachází v klidné městké části v cenru Prahy. 100m od hotelu je zastávka metra B – “Křižíkova”. Do historického centra se metrem dostanete za méně než 10 minut. Nabízíme možnost objednat si parkování na hlídaném krytém parkovišti ve vzdálenosti 200metrů od naší Residence.

CASA ITALIA ubytování v aparthotelu

Zahrnuté služby: Úklid před příjezdem a dále úklid pokoje každý třetí den, další vyžádaný úklid, nebo využítí prádelny je za příplatek. Dále je zahrnuto ložní prádlo, ručníky, používání nádobí bílého i černého. Výměna ložního prádla a ručníků je každý třetí den. Spotřeba vody, plynu a elekrické energie je také zahrnuta v ceně. Všechny apartmány jsou vybaveny TV a satelitem s výběrem z 1600 světových programů, takže i vy zde určitě najdete své oblíbené programy. Z těch základních jen jmenujeme: Italské, České, Německé, Anglické, Polské, Francouzské, Rumunské, Španělské, Ruské, Arabské, Čínské a Japonské a mnohé další jiné které najdete v abecední nabídce menu.

Recepce

Chtěli bychom Vás upozornit, že recepce je otevřena od 8:00 do 18:00. Důležité: V případě pozdního příjezdu po 18:00 hodině je účtován poplatek 10€ do 22:00. Po 22:00 20€ (je nutné předem požádat o pozdní check-in). Příjezd po 24:00 není možný. Check-in je od 14:00 Check-out je do 10:00

Gastronomie

V okolí hotelu naleznete spoustu restaurací mezinárodní i české kuchyně.

Rezervovat ubytování v CASA ITALIA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah