PENZION U JOSÍFKA - Pavlov

  • 3. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme Vás v našem Penzionu U Josífka, který je situován přímo v centru vinařské obce Pavlov, v okrese Břeclav. Dopřejte si zasloužený odpočinek a přijďte si k nám vychutnat jedinečnou atmosféru Chráněné krajinné oblasti Pálava, která je proslavená nejen lahodným vínem, ale také množstvím architektonických památek a přírodních krás. Kromě výhledu na Novomlýnskou přehradu, bude milým bonusem i degustace vín z produkce našeho Vinařství Paulus. Navíc, prostory našeho vinného sklepa jsou vhodné k pořádání svateb, firemních akcí a rodinných oslav.

Penzion U Josífka je v provozu po celý rok a poskytuje moderní a komfortní apartmánové ubytování s celkovou kapacitou 24 lůžek. V penzionu se nachází šest samostatných 4-lůžkových apartmánů s jednou ložnicí, které jsou zařízeny téměř totožně. Náš penzion je provozován jako Adults Only zařízení. (děti od 12 let)

PENZION U JOSÍFKA ubytování v pensionu

- Apartmán DEMIŽÓN - o rozloze 45 m², situovaný v přízemí, - Apartmán KOŠTÝŘ - o rozloze 55 m², situovaný v přízemí, - Apartmán SUD - klimatizovaný, o rozloze 45 m², situovaný v 1. patře, - Apartmán KÁĎ - klimatizovaný, o rozloze 55 m², situovaný v 1. patře, - Apartmán ŠPUNT - klimatizovaný, o rozloze 45 m², situovaný ve 2. patře, - Apartmán VĚDRO - klimatizovaný, o rozloze 45 m², situovaný ve 2. patře. V každém apartmánu naleznete plně vybavený kuchyňský kout, ve kterém si za pomoci keramické varné desky, kombinované lednice, rychlovarné konvice, topinkovače a kávovaru hravě připravíte Vaše oblíbená jídla a nápoje. Samozřejmostí je vkusné jídelní posezení a nádobí potřebné k vaření a stolování.

Rezervovat ubytování v PENZION U JOSÍFKA - Pavlov

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah