RESTAURACE A PENSION FLORIAN - Pavlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Florian nabízí ubytování rodinného typu s prostornými pokoji, které se nachází téměř pod hradem v klidné části Pavlova.

Myslíme také i na kvalitu a komfort Vašeho pobytu, a tudíž jsou postele vybaveny zdravotními matracemi. Na pokojích se nachází lednice, věšáky, úložné prostory ve skříňkách, ručníky a možnost zapůjčení nádobí pro vlastní potřebu. Na chodbách jsou rychlovarné konvice a mikrovlnné trouby pro přípravu jednoduchých teplých nápojů či pokrmů. V celém objektu je možnost připojení k wifi zdarma.

Součástí penzionu je také úschovna kol či jiného sportovního zařízení zdarma v uzamykatelné garáži. V objektu se také nachází dvůr pro posezení cca. 15 osob s možností venkovního grilování. Parkování Vašich aut je zajištěno převážně na parkovišti penzionu zdarma, může se však stát, že nebude dostatek místa a budete muset využít zpoplatněného parkoviště obce. Kde poplatek obci činí 50 Kč na auto za den.

RESTAURACE A PENSION FLORIAN ubytování v pensionu

Na pokojích se nachází lednice, věšáky, úložné prostory ve skříňkách, ručníky a možnost zapůjčení nádobí pro vlastní potřebu. Na chodbách jsou rychlovarné konvice a mikrovlnné trouby pro přípravu jednoduchých teplých nápojů či pokrmů. V celém objektu je možnost připojení k wifi zdarma.

Gastronomie

V naši restauraci připravujeme jídla z domácí kuchyně. A jsme sme schopni zajistit na objednávku pečená kolena, husy a kachny. Vaříme také pro vegetariány a umíme i dětské porce pro ty nejmenší.

Okolí pensionu a Pavlov

Vinařská obec Pavlov leží na východním úpatí Děvína asi 10 km severně od Mikulova na území CHKO Pálava. Město Mikulov s bohatou a zajímavou historií Vám nabízí velké množství kulturních a přírodních památek.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENSION FLORIAN - Pavlov

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah