APARTMÁNY VENUŠE - Pavlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Luxusní apartmány v centru Pálavy s nádhernou přírodou okolo vám dopřejí nezapomenutelnou romantickou dovolenou. Přímo z balkónu uvidíte zříceninu hradu Děvičky a k vodní nádrži Nové Mlýny dojdete příjemnou procházkou během pár minut. Pálavská lokalita vybízí k ochutnávce lahodného moravského vína a výletům do krásného okolí pěšky, na kole i autem.
Tři luxusní apartmány v areálu U VENUŠE mají vlastní kuchyňskou linku, moderní koupelnu s WC a terasu či balkón s nádherným výhledem. Nechybí ani parkovací místo a kóje pro kola, až pojedete na výlet. Celková kapacita ubytování je až 16 osob.

APARTMÁNY VENUŠE ubytování v apartmánu

​Vybavení apartmánů
Kuchyňská linka s indukčním vařičemLedniceMyčkaVarná konvice TopinkovačNádobí – hrnce, talíře, skleničky, hrnečky, příboryVlastní sprchový kout a WCÚložné skříně, botníkDvoulůžkoRozkládací gauč – přistýlka pro 2 osobyKonferenční stůlLCD TelevizePosezení na teraseWiFi InternetUzavřené parkoviště s vyhrazeným parkovacím místemVlastní uzamykatelná kóje na kola

Okolí apartmánu a Pavlov

​Sklípky napěchované vínem, vodní hrátky na Nových Mlýnech, romantický Mikulov, Archeo Park Pavlov, Aqauland Moravia. V Brně jste za 45 minut a ve Vídni za 60. O zábavu nouzi mít nebudete.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VENUŠE - Pavlov

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah