APARTMÁNY PAVLOV 47

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Viniční domek se stylovými apartmány osloví svým jedinečným umístěním v historické části obce Pavlov i ty nejnáročnější klienty. Výhled na vodní hladinu nádrže Nové Mlýny nebo pohled na historický hrad Děvičky nadchne každou romantickou duši a v opojení chuti lahodného vína podtrhne nezapomenutelnou atmosféru Pálavy.

Při návrhu apartmánů byl kladen důraz na pravdivost a kvalitu použitých materiálů a zpracování jednotlivých detailů. Proto je dominantním prvkem domku masivní dubové schodiště a podlaha z historických keramických půdovek. Jednotlivým apartmánům dominuje vždy jeden zvolený materiál (dřevo, ocel, keramika, beton), který je základem stylového pojetí každého apartmánu.

APARTMÁNY PAVLOV 47 ubytování v aparthotelu

Ocelový Apartmán. Jednopokojový apartmán v druhém podlaží s vlastní koupelnou, vybavenou kuchyní, klimatizací a manželskou postelí. Dominantním materiálem tohoto apartmánu je ocel, která je vhodně doplněna dřevěnými prvky historického krovu. Nespornou devizou tohoto apartmánu je výhled na hrad Děvičky přímo z postele. Nezarmoutí ani výhledna hladinu nádrže Nové Mlýny.

Dřevěný Apartmán. Dvoupokojový apartmán v druhém podlaží s vlastní koupelnou, kuchyní, klimatizací a manželskou postelí. Dvoupokojový apartmán s ložnicí situovanou do zahrady a výhledem na hrad Děvičky. Dubová masivní podlaha vybízí k chůzi naboso a vhodně provedené osvětlení krovu podporuje příjemnou večerní atmosféru obou pokojů.

Cihlový Apartmán. Jednopokojový apartmán v přízemí s vlastní koupelnou, vybavenou kuchyní, manželskou postelí a vlastní terasou. Podlahu tohoto apartmánu pokrývají historické půdovky, které v kombinaci s dubovými prvky tvoří barevně sladěný interiér. Velkými dveřmi je přístupná velká terasa s výhledem na hladinu vodní nádrže Nové Mlýny.

Betonový Apartmán. Dvoupokojový apartmán v přízemí s vlastní koupelnou, kuchyní, klimatizací, manželskou postelí a vlastní terasou - Samostatná ložnice a hlavně velký pokoj s krbovými kamny nabízí možnost komfortního pobytu i v případě chladných podzimních večerů. Se sklenkou chutného vína je možné strávit příjemný večer i na terase, která k apartmánu náleží.

Recepce

Jako recepce slouží naše bistro a sklípek Pohárek Pavlov, který se nachází ve stejném stavení, jako nocleh.

Okolí aparthotelu a Pavlov

Pavlov není jen vinařskou Mekkou Pálavy. Navštívit můžete zdejší Archeopark nebo se můžete vydat na pěší výlet na hrad Děvičky, odměnou vám bude okouzlující výhled na Pálavské vrchy. Na své si přijdou i milovníci cykloturistiky nebo vody a větru. Vodní dílo Nové Mlýny nabízí nejlepší podmínky všem příznivcům vodních sportů. Obdivovatelé pradávných dob mohou navštívit nedaleké Dolní Věstonice proslulé nalezením sošky Věstonické Venuše.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PAVLOV 47

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah