YURT IN THE WOOD - Hřibojedy

Více

Popis ubytování

Po celá tisíciletí nazývají generace asijských nomádů tento stan svým domovem. My jsme pro Vás vytvořili glamping v mongolské jurtě s výhledem na hvězdnou oblohu.

​Jurta je umístěna v okrajové části lesa v blízkosti Dvora Králové nad Labem. Svou tradiční kruhovou stavbou poskytne nezapomenutelný zážitek. V její obytné části je umístěna manželská postel, kuchyňka, rozkládací gauč, který slouží k posezení, ale také jako přistýlka pro naše hosty. Jurta je vytápěna elektrickým topením. Uvnitř je zavedena elektřina. Při relaxaci v jurtě můžete poslouchat potůček, který je hned v blízkosti. Po celý den Vám zpívají ptáčci. Vy si tak můžete příjemně rozjímat. Součástí projektu Yurt in the Wood je privátní wellness. Finský sud je spojen s terasou, kde si po horké lázni, můžete odpočinout v lehátkách. Nebo se osprchovat studenou, či teplou vodou. V přední části projektu se nachází sudová sauna se studenou sprchou. Doporučujeme celý proces saunování a ochlazení opakovat alespoň třikrát za sebou. Stejně jako finský sud, tak i sauna mají blahodárný vliv na náš imunitní systém a zbavují tělo nežádoucích toxických látek. Při používání sauny, či sudu, je důležité doplňovat tekutiny.
Co je Vám k dispozici v rámci pobytu:
županyručníkypitná vodabio kosmetika (mýdlo, šampón) peřiny s povlečenímelektřinadřevoplně vybavená kuchyň základními surovinami (káva, čaj, cukr, olej, šťáva, koření, cereálie, těstoviny, . .) samoobslužný mini bar snídaně pro 2 osoby, která obsahuje: žitný chléb, sýr, mléko (můžete po předchozí domluvě ovesné), máslo, produkty od Wild and Coco - Cocoguard s granolou, smoothie, lokální zeleninu, ovoce

Okolí chalupy a Hřibojedy

​Jurta se nachází v Podkrkonoší, kde je mnoho nádherných míst, které stojí za to poznat a navštívit.

Rezervovat ubytování v YURT IN THE WOOD - Hřibojedy

Nejbližší ubytování Hřibojedy a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah