HOTEL CENTRAL - Dvůr Králové nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hotelu Central se nachází přímo na historickém náměstí města Dvůr Králové nad Labem. Ideální poloha penzion předurčuje jak pro firemní klientelu, tak i pro jednotlivce, páry, skupiny, i pro rodinné pobyty.

Pokoje hotelového typu s TV se SAT, wifi, hlídané parkoviště, zařízená kuchyňka s mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, topinkovačem, společenská místnost, jídelní místnost, dětský koutek, posezení s knihami, platba kartou, kavárna v přízemí penzionu, kde můžete posnídat i posedět během dne, garáž na kola, to vše na Vás čeká v Penzionu Hotelu Central.

Penzion je nekuřácký a je vhodný i pro imobilní hosty. Kuřácký prostor je pro Vás připraven na parkovišti hotelu.

Recepce je otevřena denně od 7:00 do 20:00, pozdější příjezd je možný po dohodě.

HOTEL CENTRAL ubytování v pensionu

V penzionu jsou pro Vás k dispozici pokoje hotelového typu s celkovou kapacitou 26 lůžek a 7 přistýlek, 2 dětské postýlky na vyžádání. Ve všech pokojích je samostatná koupelna s WC, fén, elektrický žebřík na ručníky, TV se SAT, WiFi připojení, posezení. Navíc penzion disponuje třemi pokoji hostelového typu. Jedná se o menší pokoje se dvěma lůžky, posezením, skříní, koupelna a WC společná pro všechny tři pokoje.

Recepce

8:00 - 18:00

Gastronomie

Snídaně je možné si zakoupit v kavárně vedle recepce, v blízké restauraci, případně využít naši vybavenou kuchyňku, kde je pro Vás káva a čaj zdarma. V blízkosti hotelu se nachází i supermarket Billa.

Okolí pensionu a Dvůr Králové nad Labem

Penzion se nachází přímo na historickém náměstí města Dvůr Králové nad Labem. V okolí Penzionu několik památek (kostel, Šindelářská věž, mariánské sousoší). Nejnavštěvovanějším místem města je ZOO se safari. V okolí města je několik krásných výletních cílů- nejkrásnější přehrada Les Království, nejvyšší hora Podkrkonoší Zvičina, Hospital Kuks, Braunův Betlém, Křížová cesta, Ratibořice a Babiččino údolí, Krkonoše. Město je obklopeno lesy, cyklostezkami a turistickými trasami, které nabízí překrásný výhled na město.

Rezervovat ubytování v HOTEL CENTRAL - Dvůr Králové nad Labem

Nejbližší ubytování ve Dvoře Králové nad Labem a okolí

Ubytování Dvůr Králové nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah