PENZION ZA VODOU - Dvůr Králové nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Útulný rodinný penzion v centru Dvora Králové v blízkosti ZOO – Safari a koupaliště, nabízí ubytování v moderně a vkusně zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím.

Útulný nově postavený rodinný penzion v blízkosti centra Dvora Králové nabízí ubytování v moderně a vkusně zařízených dvoulůžkových či třílůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, přičemž všechny pokoje mají přístup na internet. Penzion je obklopen překrásnou zahradou s bazénem, posezením u grilu, dětským hřištěm a hřištěm na fotbal či basketbal. Penzion dále nabízí uzavřené parkoviště zdarma, restauraci a možnost využití konferenčních sálů.

PENZION ZA VODOU ubytování v pensionu

Penzion nabízí 20 dvoulůžkových pokojů, 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, 2 třílůžkové pokoje, 6 čtyřlůžkových pokojů, 1 pětilůžkový pokoj, 1 dvoulůžkový bezbariérový pokoj a 1 dvoulůžkový pokoj LUX. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, fénem, barevným televizorem a telefonem. Všechny pokoje mají přístup na internet.

Gastronomie

Součástí penzionu je i restaurace nabízející skvělé jídlo a příjemné posezení. Jídla jsou připravována z kvalitních surovin a šetrným způsobem. Specialitou jsou pokrmy připravované ve vakuu.

Okolí pensionu a Dvůr Králové nad Labem

Královské město Dvůr Králové leží na řece Labi v Krkonošském podhůří. Centrum města je památkovou zónou. V blízkosti penzionu se nachází ZOO – Safari a koupaliště. V rámci výletu je možné navštívit nedaleké katakomby v Jaroměři, pevnost Josefov, barokní zámek Kuks, hrady Pecka, Kost a Trosky či Teplicko-Adršbašské skály. V sousedním Hradci Králové se nachází aquacentrum.

Rezervovat ubytování v PENZION ZA VODOU - Dvůr Králové nad Labem

Nejbližší ubytování ve Dvoře Králové nad Labem a okolí

Ubytování Dvůr Králové nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah